Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul s-a mutat la Predeal Alin Artimon - „Tratăm partida de la Braşov cu maximă seriozitate"

ro

25 Sep, 2012 01:42 2187 Marime text
farul1.jpgFC Farul susţine miercuri, de la ora 19, în deplasare, cu FC Braşov, meciul din "16"-imile de finală ale Cupei României. Pentru a pregăti cât mai bine această confruntare, "marinarii" au plecat de ieri la munte, stabilindu-şi cartierul general la Predeal.

FC Farul s-a cazat la Predeal la o pensiune aflată lângă stadionul pe care vor pregăti disputa cu FC Braşov. Miercuri, fariştii joacă sub Tâmpa, după care revin la Predeal, de unde se întorc acasă joi.

Lotul constănţenilor este format din 18 jucători: Curcă, Vl. Neagu - portari; Băjan, Niţescu, Ţabără, Stegaru, V. Sandu - fundaşi; I. Popa, B. Nicola, Buzea, Săceanu, Bârlădeanu, Stavian, P. Ivanovici, Coteanu - mijlocaşi; S. Chiţu, Stoianof, Sg. Popescu - atacanţi.

Ghenciu, M. Matei şi Olteanu sunt accidentaţi sau în proces de recuperare şi nu au făcut deplasarea la Predeal.

„Tratăm partida de la Braşov cu maximă seriozitate, dovadă că mergem cu două zile înainte şi vom folosi cea mai bună formulă de joc. Nu avem ce pierde. Dacă ne elimină FC Braşov, o prim-divizionară, care a învins FC Vaslui, nu e nicio problemă. Dacă vom câştiga noi, cu atât mai bine. Este un bun test pentru Farul, ca să vedem, în plin campionat, la ce distanţă ne aflăm faţă de Liga 1", a declarat antrenorul principal al „marinarilor", Alin Artimon.

Meci cu tinerii

Zece jucători de la FC Farul (Curcă, S. Chiţu, N. Berti, Ghenciu, Buzea, Stegaru, Stoianof, V. Sandu, Săceanu şi Bârlădeanu), însoţiţi de finanţatorul Marian Diaconescu şi de antrenorii Alin Artimon şi Ion Barbu, s-au aflat în mijlocul tinerilor din cartierul CET (Anda), cu ocazia Zilelor Oratoriumului Don Bosco. Fariştii au promovat imaginea clubului, jucând fotbal cu o echipă de juniori amatori, discutând cu aceştia, iar la final au participat la o sesiune foto şi au acordat autografe.

Organizată de FC Farul, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Fundaţia Giovanni Bosco, acţiunea a făcut parte din proiectul „Implică-te prin sport", care are ca scop atragerea tinerilor către sportul de performanţă şi către cluburi importante constănţene, precum FC Farul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii