Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul la prima victorie a sezonului

ro

20 Sep, 2010 02:58 1333 Marime text
farul.jpgDupă patru etape scurse din actuala ediţie de campionat, echipa constănţeană se află pe locul 10, cu patru puncte

Formaţia pregătită de Ioan Sdrobiş a reuşit să spargă gheaţa şi să câştige primul meci din acest sezon. „Marinarii" au trecut la limită de CS Otopeni, scor 1-0, partidă contând pentru etapa a IV-a din Liga a II-a, Seria I.

Cu trei jucători sub 21 de ani în primul unsprezece, Farul a început în forţă partida de la Constanţa şi a avut prima ocazie importantă după doar 4 minute de joc, şutul lui Câmpeanu trecând puţin peste poarta oaspeţilor. Până la finalul primei părţi, singura ocazie notabilă s-a mai petrecut abia în minutul 35, când CS Otopeni a fost foarte aproape să deschidă scorul, Serediuc nimerind bara laterală a porţii apărate de Zdrâncă, după un şut de la 20 de metri. După pauză, constănţenii ies din nou la atac şi reuşesc că deschidă scorul după doar şapte minute scurse din repriza secundă. Câmpeanu a profitat de indecizia unui jucător al oaspeţilor, a recuperat balonul şi a şutat de la 20 metri, învingându-l pe Bobariu. Elevii lui Sdrobiş nu au redus din turaţie după marcarea golului şi au continuat să pună în pericol poarta Otopeniului. Astfel, în minutul 60, Farul îşi putea mări avantajul de pe tabelă, însă jucătorul împrumutat de la Steaua, Abuzătoaie, a trimis pe lângă poartă, dintr-o poziţie favorabilă. Ultima zvâcnire a oaspeţilor a avut loc în minutul 73, când şutul lui Ceplan a fost respins de portarul Farului. „Marinarii" reuşesc astfel să câştige primul meci din actuala stagiune, la doar o lună de la reunirea echipei, şi urcă până pe poziţia a zecea în clasament, cu patru puncte. Tehnicianul Farului, Ioan Sdrobiş a folosit pentru acest meci următoarea formulă de echipă: Zdrâncă - Niţescu, Vajou (min.76 - Parfenie), Liviu Ştefan (min.46 - Buzea), Paşcovici - Bogdan Rusu, Lucan, Boboc, Ionuţ Lupu - Adrian Câmpeanu, Boghiţoi (min.46 - Abuzătoaie). „A fost o victorie neaşteptată în faţa unei echipe care a avut în componenţă patru-cinci jucători care au jucat în Liga I. Prin ambiţie şi dăruire, dar şi cu puţină şansă, am reuşit să ne apropiem victoria", a declarat după meci secundul lui Sdrobiş, Gheorghe Butoiu.

Săgeata, continuă seria de victorii

Săgeata Năvodari confirmă începutul foarte bun de sezon şi revine pe primul loc în clasament, după victoria de la Buzău, unde a învins Gloria cu scorul de 2-1. Jianu şi Olah au adus golurile celui de-al patrulea succes consecutiv. Năvodărenii au fost ajutaţi să urce pe primul loc chiar de Viitorul Constanţa, care a terminat la egalitate partida cu Ceahlăul, scor 2-2, Hertu aducând un punct formaţiei sale cu un gol chiar în ultimul minut de joc. Celălalt gol al constănţenilor a fost înscris de Cristocea, în minutul 58. După această rundă, echipa patronată de Hagi a coborât pe locul 4, cu opt puncte, fiind depăşită în clasament de Steaua II.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii