Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, umilita din nou de Concordia Chiajna

ro

08 Mar, 2010 04:22 971 Marime text

farul.jpgDupă eşecul din tur, constănţenii au pierdut cu acelaşi scor şi meciul disputat ieri, pe terenul formaţiei lui Liţă Dumitru

După eşecurile în faţa Concordiei de la Constanţa, în meciul cu FC Botoşani şi cu Victoria Brăneşti, toate la acelaşi scor, 1-4, Farul suferă o nouă umilinţă în acest sezon, fiind învinsă duminică, la acelaşi scor în partida de la Chiajna, meci din etapa a XIX-a a Ligii a II-a, Seria I.

„Marinarii" au început bine meciul şi au avut prima ocazie importantă a partidei în minutul 17, când Cristocea a executat bine o centrare din lovitură liberă, mingea a ajuns la Pantelie, care dintr-un unghi închis trimite mingea în bară. Două minute mai târziu, centrul defensivei constănţene şi-a arătat din nou slăbiciunea. Oaie centrează în careu de unde juniorul Concordiei, Pană, înscrie cu capul, nemarcat de nimeni. Ultimele zece minute sunt de coşmar pentru formaţia constănţeană. Astfel, după o intervenţie miraculoasă a lui Vlas la un şut din cinci metri al lui Buhăescu, portarul Farului o comite un minut mai târziu. Acesta ezită să iasă la o minge înaltă trimisă la întâmplare, acelaşi Buhăescu profită de indecizia lui Vlas şi duce scorul la 2-0 pentru Concordia. Formaţia lui Liţă Dumitru majorează avantajul după încă un minut. Fostul jucător al Stelei, Florentin Dumitru centrează de pe partea dreaptă, mingea ajunge în careu la Buhăescu care înscrie din nou cu capul în poarta lui Vlas. Pe final, „marinarii" încearcă să reducă din handicap însă Chico trimite slab cu capul din şase metri. După pauză, Ştefan Stoica îl introduce în teren pe Marius Ene în locul lui Chico, schimbare care nu aduce nimic nou în atacul constănţenilor, care mai primesc lovitura de graţie în minutul 70. Ungureanu scapă singur spre poarta Farului, îl driblează pe Vlas şi înscrie cu poarta goală, ducând scorul la 4-0. Câteva minute mai târziu, arbitrul acordă extrem de uşor o lovitură de pedeapsă pentru formaţia de pe litoral, după ce Pantelie cade uşor în careu la un contact cu un fundaş advers. Marius Ene execută cu siguranţă lovitura de la 11 metri şi stabileşte scorul final, 1-4. Farul a început partida în următoarea formulă: Vlas - Măţel (căpitan), Ninu, Larie, Gaston Mendy - Cristocea, Pantelie, Matei, Păcuraru - Chico, Doicaru. În urma acestui rezultat, Farul ratează şansa de a urca pe un loc care asigură promovarea în prima ligă şi rămâne pe poziţia a treia în clasamentul Seriei I, la un punct distanţă de Sportul Stundenţesc şi la patru lungimi de liderul Victoria Brăneşti.

Ştefan Stoica: „Urât şi jocul nostru şi terenul"

Tehnicianul constănţenilor, Ştefan Stoica s-a declarat extrem de nemulţumit de jocul elevilor săi. „A fost foarte urât şi terenul şi cum am jucat noi. Nu meritam să câştigăm astăzi, dar nici la diferenţa asta nu trebuia să pierdem", a precizat „Mourinho". Stoica s-a mai referit şi la altercaţia între jucătorii Farului, Ene şi Matei, la faza premergătoare loviturii de penalitate: „Cristocea trebuia să bată penalty-ul, dar nu a mai vrut. Era deja 4-0. Despre cei doi pot să zic doar că vom rezolva problema în vestiarul nostru. Îi înţeleg că nu e uşor să pierzi în aşa hal, dar ăsta nu este comportament pe care să îl ai pe un teren de fotbal".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii