Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, neinvins de vasluieni

ro

19 Aug, 2008 00:00 681 Marime text
1219088257.jpg

Formatia noastra a administrat prima infrangere in acest sezon echipei FC Vaslui, dupa ce, mai bine de 70 de minute, constantenii au evoluat in inferioritate numerica

Neinvinsi in ultimele trei sezoane de cand echipa vasluiana este in prima liga, "rechinii" au pastrat traditia si s-au impus, si de aceasta data, prin golul inscris de Willian Gerlem, imediat dupa pauza. Partida a inceput cum nu se putea mai prost pentru echipa pregatita de Ion Marin. In minutul 20, portarul Vlas il faulteaza din postura de ultim aparator pe Lucian Burdujan, care scapase singur spre poarta constanteana, arbitrul Augustus Constantin acordandu-i goalkeeperului Farului direct cartonasul rosu. Dupa acest moment, gazdele au fost nevoite sa reziste asalturilor echipei moldovene spre poarta lui Curca, cele doua formatii incheind la egalitate primele 45 de minute. Imediat dupa pauza, brazilianul Gerlem a sutat de la marginea careului de 16 metri la coltul scurt si l-a invins pe Kuciak, dupa ce acesta din urma a gafat, ratand interventia. Vasluienii sunt in corzi si, doua minute mai tarziu, Voiculet este aproape sa majoreze avantajul, sutul sau dintr-o lovitura libera lovind bara lui Kuciak. La mijlocul reprizei secunde, Farul inchide jocul, insa rezista pana la final, in ciuda ocaziilor avute de FC Vaslui. Cu cinci minute inainte de final, Augustus Constantin l-a trimis in tribune si pe antrenorul portarilor de la Farul, Ion Rauta, dupa ce a protestat vehement la mai multe decizii ale brigazii de arbitri. Farul Constanta ramane astfel neinvinsa in meciurile din Liga I, in fata formatiei FC Vaslui, dupa sapte partide. In acest joc, banderola de capitan al Farului a purtat-o fundasul stanga Florin Maxim, dupa ce, in ultimul an, capitan a fost Cristi Schiopu.

"Adevarata fata a "

Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat, la finalul partidei, ca jucatorii sai si-au aratat adevarata valoare in acest joc. Ei au reusit sa se impuna in ciuda faptului ca au ramas in inferioritate numerica inca din minutul 20. "Asta e adevarata fata a . Meci extraordinar de bun, disciplinat, de un angajament deosebit. Felicit baietii pentru organizare, daruire si speram sa ramanem la acest nivel", a declarat Marin, spunand ca nu va mai fi nevoit sa tina cura de slabire daca urmatoarele meciuri din campionat vor fi la fel de tensionate. Patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, s-a declarat multumit de evolutia echipei sale. "Am obtinut o victorie importanta, muncita. Am jucat cu zece oameni impotriva unei echipe cu cota in campionatul nostru. A fost un joc viu disputat, cu faze la ambele porti. Totusi, arbitrajul a fost partinitor, nu neaparat prin eliminarea lui Vlas, care e posibil sa fi fost corecta, ci prin maniera de arbitraj, care a adus Vasluiul atat cat a putut peste noi", a afirmat Bosanceanu.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii