Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii lui Şunda au umilit Dinamo II Săgeata Năvodari, noul lider al Seriei I

ro

06 Sep, 2010 02:32 1409 Marime text
Formaţia pregătită de Aurel Şunda rămâne neînvinsă după primele două etape, după victoria categorică obţinută sâmbătă, pe teren propriu, împotriva lui Dinamo II.

Asistaţi de câteva sute de spectatori în tribunele stadionului orăşenesc din Năvodari, jucătorii lui Şunda au început în forţă partida contra bucureştenilor, care au avut în primul 11 şi câţiva jucători de la prima echipă a lui Dinamo. Astfel, în minutul 4, Săgeata obţine un penalty, după faultul în careu al lui Botea asupra lui Jianu. Sorin Chiţu transformă lovitura de pedeapsă şi deschide scorul. Cinci minute mai târziu, Jianu este foarte aproape să majoreze avantajul năvodărenilor. Astfel, după o greşeală a apărării dinamoviste, atacantul de la Săgeata scapă singur în careu, însă Dolha îl blochează în ultimul moment. Dominarea gazdelor are efecte şi pe tabela de marcaj, Chiţu reuşind „dubla" în minutul 36, după ce a înscris cu capul după o centrare a lui Vezan. În a doua repriză, Dinamo iese la joc şi pune presiune la poarta lui Florin Olteanu, însă fără prea mare succes. Prima ocazie importantă a părţii secunde o au însă tot gazdele, Jianu ratând întâlnirea cu mingea după o centrare a lui Chiţu. De cealaltă parte, Todorovski şi Pavăl ratează două ocazii periculoase pentru poarta năvodărenilor. Ultimele trei minute ale întâlnirii au fost de coşmar pentru Dinamo II. Jianu, în minutul 88, cu un şut de la 20 de metri şi Turcu, în minutul 90, cu o execuţie din interiorul careului, stabilesc scorul final al meciului, 4-0. După două etape scurse din actuala ediţie de campionat, Săgeata Năvodari devine lider în clasamentul Seriei I, cu maximum de puncte (6), la egalitate cu Viitorul Constanţa şi Concordia Chiajna. Tehnicianul Aurel Şunda a folosit următoarea formulă de echipă: Florin Olteanu - Bold, Goşa (cpt.), Florin Popa, Vlad - Apostol, Vezan, Boroştean (min.73 - Şicu), Olah - Jianu, Chiţu (min.58 - Vali Alexandru). Următorul meci al formaţiei din Năvodari va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, când va primi vizita celor de la Astra II Giurgiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 07 Sep, 2010 21:42 bravo mai baieti...poate voi sa mai ridicati valoarea fotbalului din constanta...ca de farul...cred ca nu si mai aduce aminte nimeni...bravo