Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSV 2004 Tomis pregateste dubla cu Dinamo

ro

19 Feb, 2009 03:30 1272 Marime text

csvolei.jpgEchipa de pe litoral ţinteşte cel de-al nouălea succes consecutiv în campionat

După ce, la sfârşitul săptămânii trecute, şi-a continuat seria victoriilor în campionat cu Unic Piatra Neamţ, formaţia pregătită de Aleksandar Boskovic şi Constantin Alexe va avea de înfruntat, în următoarele două partide, pe Dinamo Bucureşti.

CS Volei 2004 Tomis pregăteşte, în această săptămână, dubla întâlnire împotriva vicecampioanei en-titre, Dinamo. Astfel, sâmbătă, de la ora 17.00, formaţia constănţeană va susţine prima confruntare cu echipa bucureşteană în deplasare, într-un meci din etapa a XIX-a a Diviziei A1 la volei feminin. În acest moment, cele două formaţii se luptă pentru poziţia secundă în campionat, Tomis (locul 2) şi Dinamo (locul 3) fiind despărţite de doar două puncte. Astfel, o victorie a constănţencelor ar clarifica în mare parte lucrurile în fruntea ierarhiei interne, echipa de pe litoral consolidându-şi astfel poziţia de vicelideră, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. Se anunţă, însă, un meci echilibrat, prin prisma faptului că voleibalistele bucureştene vor să răzbune eşecul din tur, de la Constanţa, când gazdele s-au impus cu scorul de 3-0 (25-22, 25-22, 25-19). De asemenea, Dinamo vine după un retur de campionat excelent, având o singură partidă pierdută, cea de pe teren propriu, în faţa campioanei României, CSU Metal Galaţi. Dinamovistele au avut un debut de sezon dezastruos, înfrângerea din tur de la Constanţa retrogradându-le atunci pe poziţia a şaptea în campionat, având patru victorii şi patru înfrângeri. Partida din sala Extreme din Bucureşti va fi arbitrată de Alin Mateizer şi Cristian Santa. Deşi sâmbătă au obţinut a opta victorie consecutivă, cu scorul de 3-0, în Sala Sporturilor, jucătoarele constănţene tratează cu maximă seriozitate partida de sâmbătă, cu formaţia alb-roşie, acesta reprezentând în acelaşi timp cea mai importantă întâlnire din acest final de sezon. Etapa de sâmbătă mai programează partidele: Rapid Bucureşti - CSU Metal Galaţi (se joacă la Galaţi), Unic Piatra Neamţ - CSM Lugoj, SCMU Craiova - Dacia Mioveni, Penicilina Iaşi - CSU Gaz Târgu Mureş şi CSM Sibiu - Ştiinţa Bacău.

Ţintesc Cupa

După acest joc, cele două echipe se vor muta în Sala Sporturilor din Constanţa, unde vor susţine, miercuri, prima manşă din cadrul semifinalelor Cupei României, competiţie pe care echipa de pe litoral doreşte să o câştige. Astfel, având în vedere evoluţia foarte bună în acest sezon a formaţiei constănţene, conducerea clubului a schimbat obiectivul propus la începutul sezonului, un lucru extrem de greu de realizat, având în vedere forma campioanei, CSU Metal Galaţi. Gălăţencele întâlnesc în cealaltă semifinală Unic Piatra Neamţ. „Nu mai vrem doar finala în Cupa României, vrem să o şi câştigăm", a declarat, în urmă cu o lună, preşedintele clubului constănţean, Cristian Zgabercea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii