Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Tomis poate profita de problemele Otelului

ro

04 Nov, 2009 02:42 796 Marime text
cstomis.jpgDupă o victorie de moral etapa precedentă împotriva nou-promovatei Universitatea Reşiţa, formaţia feminină de handbal, CS Tomis Constanţa va întâlni la sfârşitul acestei săptămâni în deplasare pe Oţelul Galaţi, meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii Naţionale.

După un start de campionat în care a avut evoluţii oscilante, formaţia pregătită de Goran Kurtes şi Victor Dăbuleanu speră la să obţină la Galaţi un nou rezultat pozitiv, care să o ducă mai aproape de locurile fruntaşe ale clasamentului. În acest sens, conducerea încearcă în această perioadă să mai întărească echipa profitând de problemele financiare cu care se confruntă vicecampioana Rulmentul Braşov. Astfel, după Alina Şorodoc, la Constanţa ar putea să sosească o altă componentă a echipei pregătite de Herbert Muller, pivotul Aneta Barcan. Jucătoarea a fost declarată liberă de contract încă de pe 23 octombrie, odată cu alte două jucătoare, Cristina Niculae şi Ionica Munteanu, însă aceastea au hotărât să mai păsuiască clubul braşovean încă zece zile. Această înţelegere a expirat duminică, iar cele trei handbaliste sunt libere să îşi caute un alt club. De asemenea, în meciul de la malul Dunării, Tomisul poate profita şi de problemele existente în cadrul clubului gălăţean. Deşi avea ca obiectiv similar cu cel al echipei de la malul mării, Oţelul a dezamăgit în acest debut de sezon. Dupã douã înfrângeri consecutive, printre care şi un insucces cu învinsa Tomisului etapa trecută, Universitatea Reşiţa, gălăţencele au coborât în clasamentul Ligii Naţionale, ajungând pe locul 10. Totul a culminat cu demisia antrenoarei Gabriela Artene şi rezilierea din motive disciplinare a contractului cu cea mai bună marcatoare a Oţelului, Amelia Busuioceanu, după ce jucătoarea a lipsit de la câteva antrenamente. Meciul dintre Oţelul Galaţi şi CS Tomis este programat să se dispute sâmbătă, de la ora 11.00, în sala Siderurgistul, şi va fi condus de brigada de arbitri Dordea/Zăuleţ, ambii din Sibiu.

Dunărea Brăila, doar remiză la Zalău

Ieri s-a disputat în devans primul meci al etapei a VII-a între HC Zalău şi Dunărea Brăila. Deşi au condus pe tot parcursul întâlnirii, brăilencele s-au văzut egalate chiar pe finalul partidei, meciul încheindu-se cu scorul de 22-22. Astăzi, vor mai avea loc alte trei jocuri ale acestei runde. Rapid CFR Bucureşti primeşte vizita vicecampioanei en-titre, Rulmentul Braşov, adversara braşovencelor din Cupa EHF, HCM Baia Mare întâlneşte pe teren propriu pe HCM Buzău, în timp ce Oltchim joacă la Râmnicu Vâlcea contra Ştiinţei Bacău. În clasamentul Ligii Naţionale conduce Oltchim, cu 12 puncte, urmată de HC Zalău, cu 9 puncte, însă cu un meci mai mult disputat şi HCM Baia Mare, cu 8 puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii