Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al treilea esec pentru „marinari"

ro

08 Feb, 2010 03:53 1396 Marime text
farul.jpgFarul a încasat 12 goluri în cele patru meciuri amicale disputate în Turcia, reuşind să înscrie cinci

După eşecurile cu FC Gyeongnam (scor 0-1) şi cu FC Banants (scor 1-5), formaţia pregătită de Ştefan Stoica a suferit o nouă înfrângere sâmbătă, în Antalya, în faţa formaţiei NK Hrvatski Dragovoljac (locul cinci în liga a doua a Croaţiei, la finele turului), scor 2-4 (1-1).

FC Farul a disputat sâmbătă cea de-a patra partidă amicală din cantonamentul pe care-l susţine în Turcia în compania formaţiei NK Hrvatski Dragovoljac (în traducere, Voluntarii Croaţi). „Marinarii" nu au reuşit nici cu această ocazie să bifeze prima victorie a anului în jocurile de pregătire, fiind depăşiţi clar de formaţia din Croaţia, cu scorul de 2-4. Ambele goluri ale Farului au fost marcate de golgheterul constănţenilor în campionat, Chico Fernandes. Portughezul a revenit cu gol pentru „marinari" după o accidentare suferită imediat după sosirea în Antalya, fapt ce l-a făcut să rateze primele două meciuri amicale disputate în cantonamentul din Turcia. De asemenea, Farul a avut posibilitatea în acest meci să folosească în această partidă pe unul dintre portarii proprii, după ce în primele două jocuri, constănţenii au fost nevoiţi să-l împrumute pe Cătălin Grigore de la Unirea Urziceni, iar în al treilea, pe Cezar Lungu de la Steaua, în condiţiile în care Vlas şi Sardescu erau indisponibili. După eşecul cu FC Banants, în care tehnicianul Farului, Ştefan Stoica a folosit jucătorii tineri din lot, „Mourinho" a folosit de data aceasta o formulă de joc cu care, cel mai probabil, va ataca returul de campionat: Vlas - Măţel, Păcuraru, Larie, Gaston Mendy - Pantelie, Bogdan Andone, Ben Teekloh, Matei - Cristocea - Chico. Au mai evoluat pe parcursul întâlnirii Diogo Andrade, care l-a înlocuit pe Pantelie, Henry, în locul lui Bogdan Andone, Doicaru, în locul lui Ben Teekloh şi Fatai, în locul lui Chico.

Mâine, penultimul amical în Turcia

Următorul test al echipei constănţene va avea loc mâine, Farul urmând să întâlnească pe Gyori ETO FC, echipă care ocupă locul cinci în prima ligă din Ungaria. Antrenorul Farului, Ştefan Stoica este hotărât ca în penultimul meci de verificare din Antalya să le dea din nou credit pentru 90 de minute celor utilizaţi mai puţin şi juniorilor. Astfel, echipa probabilă în partida contra celor de la Gyori va fi: Vlas (Sardescu) - Ignat, Pătraşcu, Tudorache, Mansur - Andrade, Henry, Fatai, Iovănescu - Chico, Doicaru. În afară de acest joc, formaţia de pe litoral va mai disputa în Turcia un singur amical, cel programat miercuri, 10 februarie, în faţa echipei FC Shahtior Soligorsk, care s-a clasat pe locul 8 sezonul trecut, în prima ligă din Belarus. De asemenea, cu o săptămână înainte de startul returului,constănţenii vor mai juca o partidă amicală, la Constanţa, cu Unirea Slobozia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii