Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al doilea amical în cantonamentul din Olanda FC Viitorul va întâlni tineretul lui Groningen

ro

01 Aug, 2011 00:00 1434 Marime text
fcviitorul.jpgEchipa pregătită de Cătălin Anghel a obţinut o remiză albă în primul joc de verificare din Ţara Lalelelor, susţinut în compania echipei din liga a doua olandeză, FC Almere City

După aproape o săptămână de pregătire centralizată la Hoenderloo, divizionara secundă FC Viitorul Constanţa va susţine, astăzi, al doilea joc de verificare în stagiul de pregătire din Olanda.

Formaţia antrenată de Cătălin Anghel şi Norbert Niţă va întâlni echipa secundă a lui FC Groningen, partida fiind programată în această seară, de la ora 20.00. Întâlnirea se va disputa la baza de pregătire a formaţiei olandeze, situată la 160 km de Hoenderloo, unde este locul de cantonament al echipei patronate de Gheorghe Hagi. Aceasta va fi a doua partidă de verificare susţinută pe tărâm olandez pentru constănţeni. FC Viitorul a mai jucat vineri, în localitatea Almere, un amical contra echipei olandeze de ligă secundă, FC Almere City, încheiat la egalitate, scor 0-0. Întâlnirea a debutat cu o ocazie mare a lui Hertu, care a reluat cu călcâiul din şase metri, însă portarul gazdelor a anticipat execuţia atacantului constănţean. Constănţenii au mai trecut în două rânduri pe lângă deschiderea scorului după pauză. Mai întâi, Pantelie a reluat cu capul şi portarul gazdelor a respins în corner, iar câteva minute mai târziu, Cârstocea, aflat în situaţie de unu la unu cu goalkeeper-ul olandez, a trimis pe lângă poartă. Gazdele au avut şi ele o ocazie importantă în minutul 76 prin fostul jucător al lui Ajax, Rihairo Meulens, dar portarul Bolboaşă a intervenit excelent.

Mâine, amical cu AZ Alkmaar

Viitorul va încheia stagiul de pregătire din Olanda sâmbătă, urmând ca, până la debutul noului sezon competiţional, să se pregătească la Constanţa. Până atunci, Cristocea şi compania va mai susţine încă două meciuri de verificare. Primul este programat mâine, de la ora 17.00, în compania echipei a doua a clubului AZ Alkmaar. Partida se va juca pe unul dintre terenurile din cadrul complexului sportiv al clubului din Ţara Lalelelor. Pentru ultimul joc-test din cadrul cantonamentului, FC Viitorul se va deplasa în Belgia pentru partida cu echipa de tineret a clubului RSC Anderlecht. Meciul este programat vineri, în localitatea Hoogstraten, începând cu ora 18.00. Sâmbătă, constănţenii vor reveni acasă pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de startul noii ediţii de campionat. Formaţia constănţeană va debuta în sezonul 2011-2012 al Ligii a II-a pe data de 20 august, însă până atunci, jucătorii lui Cătălin Anghel vor mai susţine două meciuri amicale, cel mai probabil pe 10 şi 13 august, contra unor adversari care urmează să fie stabiliţi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii