Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal (f) Cristina Varzaru, cea mai buna extrema din Danemarca

ro

06 May, 2010 19:32 1511 Marime text

varzaru.jpegHandbalista Cristina Vărzaru, de la Viborg HK, a fost declarată pentru a doua oară consecutiv cea mai bună extremă dreapta din campionatul danez, în All Star Team - echipa ideală din sezonul 2009-2010, informează Mediafax.

În topul alcătuit de specialişti la fiecare final de sezon în Danemarca, Vărzaru ocupă din nou poziţia de cea mai bună extremă dreapta, după ce a câştigat acest titlu şi în campionatul trecut.

All Star Team, care include trei jucătoare de la Viborg HK, este format din următoarele jucătoare: Portar: Christina Pedersen (FCK Handbold); Extremă dreapta: Cristina Vărzaru (Viborg HK); Inter dreapta: Marta Mangue Gonzales (Team Esbjerg); Centru: Mouna Chebbah (Team Esbjerg); Pivot: Anja Althaus (Viborg HK); Inter stânga: Bojana Popovici (Viborg HK); Extremă stânga: Gitte Brogger (Aarhus).

Viborg HK va juca finala mare a campionatului, în sistemul "cel mai bun dintre meciuri", cu Randers HK, dar şi finala Ligii Campionilor, cu campioana României Oltchim Râmnicu Vâlcea, în 8 mai (la Herning) şi 15 mai (la Bucureşti).

Căpitanul naţionalei României este principala marcatoare în Liga Campionilor pentru Viborg (89 de goluri înaintea finalei cu Oltchim Râmnicu Vâlcea).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii