Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga I) Sicane „comuniste" la Piatra Neamt

ro

04 May, 2010 17:31 590 Marime text

f_c_ceahlaul.jpgAutocarul ce transporta echipa Universitatea Craiova de la Bacău la Piatra Neamţ, în vederea meciului cu Ceahlăul, din etapa a XXXI-a a Ligii I, a fost oprit de poliţie timp de aproximativ 45 de minute, marţi dimineaţă, motiv pentru care craiovenii şi-au decalat antrenamentul cu o oră, informează Mediafax.

"Am stat parcă eram la vamă, înainte de a se deschide graniţele. S-au învârtit pe lângă autocar acei poliţişti, de credeai cătransportatransfugi, nu fotbalişti. Au pus alcooltestul şoferului la 09.30 dimineaţa, de credeai că omul care transportă o delegaţie de aproape 40 de oameni a băut ţuică în loc de cafea la micul dejun. În toată cariera mea nu am întâlnit şi nu am văzut aşa ceva. Mai aveau să ne certe că jucătorii nu purtau centuri. Asta este, toate se întâmplă numai nouă.

Sâmbătă după meciul cu Piteşti am scăpat cu bine cu ceilaţi doi jucători Barbu şi Buleică, din găurile drumurilor din asfalt. Acum această păţanie cu poliţia. Sper ca odată şi odată să scăpam şi noi de astfel de necaz. Din această cauză decalăm şi antrenamentul cu o oră. Să dea domnul ca jucătorii după acest mic incident să se răzbune mâine şi să plecăm cu puncte din Moldova", a declarat antrenorul interimar Eugen Trică, pentru MEDIAFAX.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii