Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Cupa Romaniei) CFR Cluj, succes nemeritat

ro

27 May, 2010 12:38 1375 Marime text

cupa-romaniei1.jpgCampioana CFR Cluj a reuşit al doilea event din istorie şi a cucerit al cincelea trofeu în ultimii trei ani după un meci pe care l-a încheiat în genunchi. CFR a învins pe FC Vaslui cu 5-4 după executarea loviturilor de departajare dar a fost în marea majoritate a timpului vioara a doua.

Ardelenii nu au mai avut parte de evoluţii dubioase ale adversarilor dar au primit obişnuitul bonus de la central şi tuşieri. Adversarul, FC Vaslui, a jucat la sacrificiu şi a dominat copios repriza secundă şi prelungirile însă s-a lovit fie de portarul Nuno Claro, fie de neglijenţa celor trei arbitri. Pe dreăt, atât Lăcătuş, cât şi finanţatorul Porumboiu, l-au atacat păe Deaconu pentru două lovituri de la 11 metri neacordate şi pentru decizia de a alege poarta la loviturile de departajare, cljenii fiind avantajaţi de fiecare dată.

"Cei de la Cluj nu sunt câştigători meritorii, pentru că nu au reuşit să se impună în timpul regulamentar de joc. Loviturile de la 11 metri nu s-au executat de unde trebuia, s-au executat de unde au vrut ei", a declarat Porumboiu la sport.ro, finanţatorul amiţând că se gândeşte să continue investiţiile la Vaslui: "Vasluiul a arătat ca o echipă campioană. Clujul nu a arătat asta. Jocul a arătat că am fost mai buni".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii