Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Coppa Italia) Chivu a facut semne obscene suporterilor

ro

06 May, 2010 18:25 1429 Marime text
chivu.jpgAtacantul formaţiei AS Roma, Luca Toni, a declarat, după finala Cupei Italiei pierdută cu Internazionale Milano, scor 0-1, că românul Cristian Chivu a făcut un "gest vulgar" în direcţia fanilor echipei romane, informează presa italiană citată de Mediafax.

"Chivu mi se pare că nu s-a comportat bine. La final a făcut gesturi care nu ne-au plăcut ",a spus Luca Toni. Atacantul romanilor a afirmat că Francesco Totti l-a faultat pe Mario Balotelli, deoarece a reacţionat la insultele primite de-a lungul meciului. În urma acestui fault, Totti a fost eliminat de pe teren în minutul 88.

"Christian Chivu a făcut un gest urât. Fundaşul, îndreptându-se spre Tribuna Tevere, a făcut un gest obscen, ducându-şi mâinile în zona inghinală, pentru a răspunde la multiplele insulte primite în timpul meciului, în special în partea secundă, când a ocupat partea din teren de lângă sectorul fanilor romani",scrie presa italiană. În schimb, antrenorul Interului, Jose Mourinho, a afirmat că nu a văzut nimic şi nu poate comenta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii