Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM 2010) Van Nistelrooy, tot mai departe de Africa

ro

04 May, 2010 17:32 1264 Marime text

ruud.jpgAtacantul echipei Hamburger SV, Ruud van Nistelrooy, nu a fost inclus de selecţionerul Olandei, Bert Van Marwijk, în lotul pentru un prim stagiu de pregătire în vederea Cupei Mondiale, şi ar putea rata competiţia din Africa de Sud, informează Mediafax.

"Faptul că nu face parte din lot nu înseamnă că jucătorul este înlăturat definitiv. Voi lua o decizie până la 11maiîn privinţa lui Ruud. Îl voi lăsa până la acea dată să mă convingă că este într-o formă suficient de bună pentru a participa la Cupa Mondială. Nu am considerat util să îl convocăm pentru primul stagiu, dar asta nu înseamnă că este exclus", a declarat, diplomat, Van Marwijk pentru cotidianul De Telegraaf.

Lotul Olandei va efectua un stagiu de pregătire, în perioada 10-14mai, la Hoenderlo. Al doilea cantonament al olandezilor, de 12 zile, va avea loc în Austria, începând din data de 19 mai.

Wesley Sneijder (Internazionale Milano), Arjen Robben, Mark van Bommel (ambii Bayern Munchen), Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan) şi Rafael van der Vaart (Real Madrid) nu vor participa la primul stagiu, deoarece campionatele în care evoluează încă nu s-au terminat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii