Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sume exorbitante la mijloc Spitalul licitează externalizarea serviciului de curăţenie

ro

08 Apr, 2011 02:29 1464 Marime text
spitalul_judetean.jpgSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa organizează o procedură de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de Servicii de curăţenie - acord cadru pentru 48 de luni.

Potrivit anunţului de participare 118901/07.04.2011, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), participanţii trebuie să-şi depună ofertele până pe data de 20.05.2011, ora 10.00, urmând ca şedinţa de deschidere a ofertei să aibă loc în aceeaşi zi, la ora 14.00. Valoarea estimată fără TVA a contractului este între 19.200.000 şi 31.200.000 de lei. Firma câştigătoare va furniza servicii de eliminare a deşeurilor şi a apelor uzate, salubrizare şi alte servicii similare în cadrul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Durata acordului cadru este de 48 de luni, adică patru ani.

Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 0,5% din valoarea fără TVA a achiziţiei, adică de 156.000 de lei. Potrivit caietului de sarcini, participanţii la licitaţie trebuie să prezinte o declaraţie de eligibilitate, certificat fiscal eliberat de AFP, certificat fiscal eliberat de Primărie, fişa de informaţii generale cu cifra de afaceri, ultimul bilanţ contabil, lista contractelor de prestări servicii de curăţenie în ultimii trei ani. Persoanele juridice au obligaţia să indice numele şi calificările profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective. Reamintim că, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute pe 16 februarie a.c., managerul celei mai mari unităţi spitaliceşti din Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, a declarat că, pe lângă serviciul de curăţenie, intenţionează să externalizeze şi serviciile de spălătorie şi imagistică, dar şi faptul că pentru aceste schimbări a realizat şi studii de fezabilitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii