Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soluţie pentru haos (video)

ro

16 Mar, 2011 03:49 1602 Marime text
Colzile_Pakete1.jpgDupă ce ieri, zeci de bătrâni au aşteptat în zadar să primească alimentele promise de Primărie, astăzi pensionarii constănţeni au fost din nou umiliţi. Au stat la rând pentru un , un pachet de zahăr ,unul de faină şi un litru de ulei, despre care bătrânii spun că de multe ori sunt chiar expirate. Cozile umilinţei ar putea lua sfârşit, dacă primarul Radu Mazăre ar accepta ajutor. În acest sens prefectului judeţului Claudiu Iorga Palaz s-a oferit să suplimenteze numărul angajaţilor care distrubuie pachetele. Încă o zi de calvar pentru bătrânii Constanţei. Ore în şir au stat la coadă, în picioare pentru a apuca alimentele distrubuite de Primărie. Le-a ajuns însă cuţitul la os şi spun că s-au săturat de haosul care însoţeşte de fiecare dată distrubuirea pachetelor.

După ce în nenumărate cazuri constănţenii au ajuns la spital din cauza orelor petrecute la cozi, prefectul Claudiu Iorga Palaz a luat atitudine. Reprezentantul Guvernului in teritoriu va suplimenta numărul persoanelor care se ocupă cu distribuirea pachetelor. Doar aşa bătrânii vor scăpa de cozile care le amintesc de perioada comunistă.

Angajaţii primăriei recunsc că sunt depăşiţi de situaţie şi spun că orice ajutor este binevenit.

Pensionarii constănţeni sunt şi ei încântaţi de iniţiativa prefectului şi speră ca prin ajutorul acestuia cozile umilintei să dispară.

Pentru ca pensionarii să nu se mai înjosească mai rămâne doar ca Mazăre să accepte ajutorul prefectului Claudiu Iorga Palaz şi să permită suplimentarea numărului angajaţilor care se ocupă de distrubuirea pachetelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii