Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Techirghiol, aproape plin Indiran Logofatu - „Avem un grad de ocupare de peste 90%"

ro

21 Jun, 2010 03:54 8565 Marime text
indiran_logofatu_-_sanatoriu.jpgBăile Reci de la Techirghiol sunt pregătite să-şi primească oaspeţii amatori de băi de nămol.

Potrivit directorului sanatoriul, Indiran Logofătu, intrarea costă 15 lei, preţ care include nămol în cantităţi nelimitate. Cu toate acestea, medicii specialişti nu recomandă mai mult de o baie de nămol pe zi. Persoanele care vin să se trateze aici, cât şi turiştii atraşi de staţiune pot beneficia de şezlonguri, umbrele şi măsuţe, astfel încât să se simtă cât mai confortabil în timpul petrecut la Băile Reci.

Managerul Sanatoriului Techirghiol, Indiran Logofătu, a recomandat celor care vor să urmeze o astfel de terapie să nu cumpere nămol de la vânzătorii ambulanţi, întrucât marfa comercializată de aceştia se poate să fi fost deja utilizată în procedura medicală. „Poate fi nămol evacuat în lac de către unităţile sanitare", ne-a declarat Indiran Logofătu, adăugând că persoanele care utilizează un astfel de nămol riscă să se aleagă cu o boală de piele.

Directorul sanatoriului ne-a declarat că s-a finalizat reabilitarea a 49 de camere din Pavilionul B. „Camerele au fost dotate cu mobilier modern, televizor LCD, aer condiţionat şi cabine de duş", a afirmat Indiran Logofătu. Sanatoriul Techirghiol dispune de 210 unităţi de cazare, dintre care 105 au fost reabilitate. Deşi nu suntem încă în plin sezon, gradul de ocupare al unităţii de tratament este de aproape 100%. „Avem deja un grad de ocupare de peste 90%. Coplata este de 57 lei pe zi de persoană într-un salon de trei paturi, iar într-o rezervă cu două paturi, locul este de 75 lei pe zi, în Pavilionul A. Preţul include o consultaţie, tratament şi trei mese pe zi. În pavilionul B, camerele nemodernizate costă 85 lei pe zi, iar cele modernizate 115 lei pe zi. Toate preţurile includ, pe lângă cazare, masă şi tratament", a precizat directorul sanatoriului, Indiran Logofătu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GIGI 21 Jun, 2010 11:04 "Poate fi nămol evacuat în lac de către unităţile sanitare"care poate produce boli de piele. DE AICI REIESE CA O BAIE IN LAC POATE FI PERICULOASA PENTRU SANATATE !CE SA MAI INTELEGEM !?