Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-ar putea inaugura alte locuinţe ieftine în Baba Novac

ro

19 Jan, 2011 02:50 2330 Marime text
locuinte_ieftine.jpgPotrivit unor reprezentanţi din Primăria Constanţa, în luna februarie va fi gata un nou bloc din ansamblul de locuinţe ieftine pentru tineri „Baba Novac", primul dintre cele două pe care SC COMCM SA le ridică în cartier. Cel de-al doilea bloc, BN 15, ar putea fi gata în luna iunie.

Aceiaşi reprezentanţi din cadrul administraţiei locale ne-au spus că la acest moment s-a ajuns cu repartiţiile la numărul de dosar 6.912 la apartamente şi la 2.399 la garsoniere şi că din apartamentele care sunt deja gata au mai rămas de dat doar câteva, maxim zece. Predarea oficială a primelor case ieftine a avut loc la sfârşitul anului trecut, pe 9 decembrie, în prezenţa primarului Radu Mazăre.

În privinţa celor două blocuri care urmează a fi terminate unul luna următoare, iar celălalt în iunie, se pare că fiecare unitate locativă va fi mai scumpă cu aproximativ 100 de milioane de lei vechi, pentru că respectivul constructor nu a fost de acord cu excluderea din preţul apartamentului a spaţiilor comune, respectiv a celor 6,7 metri, pe care fiecare viitor proprietar va trebui să-i plătească.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii