Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încearcă să salveze un elev Târg de solidaritate la Şcoala „Remus Opreanu"

ro

12 Nov, 2011 01:00 2267 Marime text

10_elev1.jpgÎn urmă cu două luni, colegii şi profesorii de la Şcoala cu clasele I-VIII „Remus Opreanu" din Constanţa au aflat că elevul Alexandru Riciu are un diagnostic tragic. „Ne-am mobilizat pentru a-l ajuta, foşti colegi de clasă, actualmente liceeni, toţi elevii şi cadrele didactice ale Şcolii cu clasele I-VIII „Remus Opreanu", de la clasele I până la clasele a VIII-a.

elev.jpgCu toţii ne-am mobilizat într-un timp foarte scurt pentru a organiza o tombolă a solidarităţii, care a avut loc ieri la şcoala noastră", a povestit directorul unităţii şcolare, Mirela Stoica.

elev2.jpgPe lângă sumele oferite de fiecare copil al şcolii, Raluca Damian, colega lui Alexandru, a găsit sponsori care au oferit două premii atractive pentru copiii participanţi la tombolă: un laptop şi un telefon mobil. Iar câştigătorii acestor două premii, Robert Lică şi Lavinia Arnăutu, i-au donat la rândul lor aceste obiecte lui Alexandru.

elev3.jpg„Toată strădania noastră de până acum s-a materializat în suma de 4.000 de euro. Am aflat de la familia lui Alexandru că băiatul urmează să fie operat la o clinică din Germania, iar noi - toţi colegii lui, părinţii şi tot colectivul de cadre didactice al Şcolii cu clasele I-VIII „Remus Opreanu" Constanţa - mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi îi dorim multă sănătate lui Alexandru", a mai spus Mirela Stoica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 7B scoala Remus Opreanu 17 Nov, 2011 09:56 A fost un gest frumos cred eu si fiecaree a ajutat cu cat a putut...