Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cluburile Carioca, Heaven şi Miss Elly verificate la decibeli

ro

18 Jul, 2011 00:00 5762 Marime text
cap_6.jpgCorpul de control de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a dat curs reclamaţiilor formulate de turişti şi au trecut la verificarea cluburilor de pe litoral. Inspectorii de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa însoţiţi de doi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au verificat, sâmbătă noaptea, terasele din staţiunea Eforie Nord. Controlul a fost făcut ca urmare a sesizărilor venite de la turişti

cluburi_-_Crush_18.jpg

Cluburile din Eforie Nord au fost luate la puricat, în acest week-end, de către inspectorii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Aceştia au verificat actele societăţilor, dar şi cât de tare este dată muzica. N-au avut mult de căutat, pentru că niciun patron de club n-a făcut economie de decibeli pentru a-şi atrage clienţii. Aproape peste tot, muzica era dată la maximum. Valoarea înregistrată în cele mai multe cluburi a depăşit 90 de decibeli, cu mult peste limita de 65 de decibeli admisă de lege. Potrivit reprezentanţilor Biroului Judeţean al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, inspectorii au verificat trei cluburi: Carioca, Heaven şi Miss Elly. „La cele trei cluburi nu i-am găsit pe administratori şi nu am putut verifica actele. De aceea, le-am lăsat invitaţii pentru mâine la noi la birou. În primul rând, vrem să vedem dacă aceste cluburi au certificate de clasificare. De altfel, am avut reclamaţii de la turişti că muzica sună prea tare din cluburi", au declarat reprezentanţii Biroului Judeţean al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Aceştia au mai precizat că vor continua controalele la toate cluburile de pe litoral.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 23 Nov, 2014 12:27 Un club plin de interlopi. Preturi mari, muzica de cacao, băuturi contrafăcute, s.a.m.d.
  • elena piatra neamt 12 Jan, 2012 17:14 Daca va referiti la Club Carioca-Plaja Belona Eforie Nord . Sustin ca este genial . Nu m-am plictisit 7 zile in continuu acolo. E superb !! Regulile astea mi se par o prostie . Omaneii vin la mare sa se distreze nu sa doarma . :)) Sa stea acasa daca vor odihna.
  • dan 21 Aug, 2011 20:51 Clubul Carioca din Eforie merita inchis pentru neregulile care se petrec acolo!! Am fost cu o persoana in carucior acolo si-am fost dati afara de bodyguarzi pe motiv ca nu avem voie cu caruciorul acolo. Nu eram nici macar cersetori ca intelegeam treaba asta dar eram in grup numai contabili si politisti. Traim intr-o tara in care mi-e rusine de astfel de lucruri. Sincer parca mi-ar placea sa-i vad pe aia care au instituit regula asta in carucioare. Asa poate ar vedea si ei de ce umilinte sa loveste zilnic o persoana cu handicap. Niste...n-am cuvinte sa-i descriu!!!!