Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanţa premiază performanţa din mediul de afaceri

ro

06 Nov, 2012 00:00 1724 Marime text
CCINA-Topulfirmelor.jpgAn de an, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa premiază liderii mediului de afaceri. Şi în acest an, pe 7 noiembrie, CCINA va organiza cea de-a XIX-a ediţie a „Topului societăţilor comerciale din judeţul Constanţa pe anului 2011", cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri locale.

În cadrul festivităţii care va avea loc la Complexul Melody din Mamaia, vor fi premiaţi cei mai importanţi operatori economici din judeţ, cu performanţe economico-financiare notabile în anul 2011. De asemenea, la eveniment va fi lansat catalogul „Topul judeţean al societăţilor comerciale din judeţul Constanţa 2011", cel mai profesionist şi prestigios clasament al firmelor, realizate anual de CCINA Constanţa.

La eveniment vor participa 300 de oameni de afaceri şi manageri din judeţ, alături de oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic din Constanţa.

Topul firmelor, realizat de CCINA Constanţa este un barometru al realităţii economice judeţene, reprezentând o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care oamenii de afaceri şi managerii companiilor locale le-au obţinut anul precedent.

Reprezentanţii CCINA informează comunitatea de afaceri din judeţ că a primit semnale despre existenţa unor întreprinzători care încearcă să-i păcălească pe oamenii de afaceri, prezentându-se ca fiind angajaţi ai CCINA şi care solicită acestora sume de bani pentru a le vinde diplome de merit. „Precizăm că niciodată instituţia noastră nu a procedat în acest mod şi că societăţile premiate la Topul judeţean sunt invitate să îşi ridice premiile cu ocazia festivităţii anule sau ulterior de la sediul nostru", au declarat reprezentanţii CCINA Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii