Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calugaritele care urmau sa serveasca pacientii SCJU intarzie doua saptamani

ro

01 Jul, 2010 03:52 1332 Marime text
cap_2.jpgDupă ce ieri de dimineaţă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dan Căpăţână, anunţa că din această dimineaţă, cele 22 de măicuţe vor începe să servească mâncarea bolnavilor, spre după-amiază, acelaşi manager susţinea că nu au fost definitivate toate demersurile pentru ca măicuţele să îşi înceapă activitatea.

Chiar dacă îşi anunţase reuşita privind aducerea celor 22 de măicuţe, conducerea spitalului s-a răzgândit brusc, la doar câteva ore anunţând că mai e nevoie de aproximativ două săptămâni pentru finalizarea analizelor necesare, dar şi a uniformelor.

Cât despre locul de unde vin aceste călugăriţe, se pare că nimeni nu ştie nimic. Sau cel puţin nu vrea să dea detalii în acest sens. Am încercat să aflăm acest lucru şi de la purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Moldovanu, de la consilierul Arhiepiscopiei, Alin Boc, dar şi de la managerul SCJU. Niciunul dintre ei nu a ştiut să explice de unde sunt acestea şi nici alte detalii. Contactat telefonic, nici Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu ştia despre protocolul care urmează să se semneze între instituţia în fruntea căreia este şi Consiliul Judeţean.

Doar managerul SCJU ne-a declarat că acestea vor fi cazate la căminul Liceului Sanitar. În cursul zilei de astăzi, se pare că reprezentanţi ai CJC, ai SCJU, dar şi ai Arhiepiscopiei, vor avea o întâlnire în care vor pune la punct toate detaliile referitoare la călugăriţele care vor veni să-i servească pe bolnavi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mircea 01 Jul, 2010 07:30 TEODOSIE, inainte de atrimite calugaritele fa o sfestanie pe sectia de chirurgie cardiaca in memoria pacientilor decedati de furia zisa chirurgicala a impostorului PATRUT..apoi du-te la mai marii judetului..Porcusor si Fasole si pune-i sa-si ceara scuze pentru aducerea infractorului la Constanta!