Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blom Romania SRL şi contractele cu Primăria Constanţa O societate din Tâgovişte face cadastrul terenului CET Palas

ro

26 Nov, 2012 02:15 2529 Marime text
În urma unei negocieri directe, fără anunţ de participare, Electrocentrale Bucureşti SA a atribibuit contractul „Documentaţie topocadastrală a unui teren aferent obiectivului CET Palas, în suprafaţă de 87. 508,87 mp, în vederea obţinerii Certificatului de atestare a dreptului de propietate asupra terenului, în conformitate cu HG nr. 834/1991". Contractul în valoare de 40.000 de lei a fost atribuit societăţii BLOM ROMANIA SRL din Târgovişte. Contractul constă în executarea serviciilor de tare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor arhitectură, inginerie, amenajare urbană, arhitectură peisagistică, consultanţă ştiinţifică şi tehnică şi servicii de testare şi analiză tehnică. Locul principal de prestare este SE Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 123.

Ce-a mai făcut Blom pe la Constanţa

Anul trecut, societatea a câştigat licitaţia pentru serviciul de cadastru, dezmembrare, intabulare şi suportarea taxelor aferente acestui serviciu a unor locuinţe pentru tineri construite în regim ANL de primăria Constanţa. În 2010, societatea a contestat rezultatului procedurii emise de către autoritatea contractantă, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, în vederea atribuirii, prin licitaţie deschisă, a contractului de achiziţie publică de servicii având drept obiect „Elaborarea Planului Urbanistic Zonal - Zona Costieră, sector sudic Capul Midia - Vama Veche", blocând astfel proiectul. Societatea participase la acea licitaţie în asociere cu Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - Geoecomar. Plângerea nr. 7837 a fost înregistrată la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor pe data de 7 octombrie 2010. De pe urma acestui contract, semnat între cele două părţi pe 17 martie, societatea dâmboviţeană a câştigat suma de 153.445 de lei fără TVA. Pentru acest serviciu, Primăria Constanţa era dispusă să achite o sumă maximă de 287.487 de lei fără TVA, după cum arătau datele caietului de sarcini.

Despre Blom Romania SRL

În februarie 2009, Blominfo Geonet SRL devine SC Blom Romania SRL, alăturându-se astfel celorlalte companii ale grupului International Blom, care este prezent în mai multe ţări din lumea întreagă, printre care Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Germania, Polonia, Italia, Spania, Portugalia, Suedia, Finlanda, Indonezia, Romania şi Moldova. Administratorul firmei este Ionuţ Cristian Savoiu. Acesta mai este administrator şi la SC Investnet SRL, la SC Geodata Consulting&Management SRL şi la SC Landnet SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii