Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artiştii Teatrului „Oleg Danovski" şi-au luat adio de la Cornel Agop (galerie foto)

ro

06 Apr, 2011 02:22 1574 Marime text
cap_5.jpgSicriul cu trupul neînsufleţit al baritonului Cornel Agop a fost depus ieri în holul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski", locul în care artistul a lucrat timp de 25 de ani

Familia, prietenii şi colegii de la Teatru s-au adunat în holul instituţiei pentru a-şi lua rămas bun de la cel care a fost Cornel Agop.

Împietrite de durere, soţia şi mama artistului nu s-au dezlipit de sicriu. Sub acordurile marşului funebru, cei adunaţi în holul Teatrului au trecut pe la sicriul artistului, unde au lăsat flori şi au aprins câte o lumânare. „Cornel era cel care în momentele de tensiune de la repetiţii ştia mereu ce să spună pentru a ne binedispune, era sarea şi piperul, era colegul pe care niciodată nu-l vom uita", a declarat colega sa Luminiţa Cristea. „Eu am învăţat cu Cornel în şcoala generală. De mic era foarte talentat. Ţin minte că mereu ne cânta la mandolină. Este o tragedie ce s-a întâmplat. Şi nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, mai ales că m-am întâlnit cu el pe stradă chiar săptămâna trecută ", ne-a povestit o fostă colegă de şcoală. Colegii de la teatru îi vor simţi mereu lipsa. „Cornel era firul roşu, care mereu aducea un zâmbet printre noi şi cu reacţiile lui reuşea să ne detensioneze. În 20 de ani nu l-am auzit niciodată vorbind de rău pe cineva ori măcar exprimând un gând negativ! Un „zăpăcit" cu un suflet minunat! Cu siguranţă, îi vom simţi lipsa! Dumnezeu să-l ierte şi să-i odihnească sufletul în pace, iar familiei să-i dea puterea de a merge mai departe!", ne-a dezvăluit Carmen Marinela Mara. „Dumnezeu să-l ierte! A fost un om minunat, care ne încânta cu povestirile lui, cu felul de a fi, cu umorul şi cu profesionalismul său. Amintirea lui va dăinui pentru totdeauna în sufletul meu ca aceea unui MARE ARTIST!", a consemnat Cătălin Ţoropoc. Slujba religioasă a fost oficiată la Biserica Sf. Gheorghe, de unde cortegiul funerar s-a îndreptat spre Cimitirul Central din Constanţa, unde Cornel Agop îşi va dormi somnul de veci. Reamintim că artistul Cornel Agop, bariton în corul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" din Constanţa, a trecut sâmbătă seara în nefiinţă. Artistul a suferit o asfixie mecanică după ce s-a înecat cu o bucată de kebab, pe care îl cumpărase de la un bufet din apropierea Gării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii