Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii SCJU vor primi tichete de masă

ro

14 Apr, 2011 02:17 1050 Marime text
cap_2.jpgConducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa a decis să le acorde celor 1.600 de salariaţi câte 12 bonuri de masă. „Pentru că am reuşit să facem economii, am decis să acordăm salariaţilor câte 12 tichete de masă, drept primă pentru sărbătorile pascale", a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Dănuţ Căpăţînă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa. Valoarea totală a tichetelor de masă se ridică la

170.000 de lei. În altă ordine de idei, Dănuţ Căpăţînă a precizat că cel târziu săptămâna viitoare Casa Naţională de Asigurări de Sănătate va aloca banii pentru trimestrul II. „Deocamdată, avem garanţia verbală a Casei de Asigurări de Sănătate că ne va aloca banii. Sperăm că îi vom primi şi vom putea achita facturile, inclusiv pentru luna martie. Din păcate, Casa de Asigurări de Sănătate nu decontează întotdeauna mai mulţi bani, de aceea ajungem în situaţia în care pacienţii sunt nevoişi să-şi cumpere singuri medicamente", a mai precizat managerul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ. În ceea ce priveşte soarta Centrului de Sănătate Băneasa, Dănuţ Căpăţînă a precizat că, în cursul săptămânii viitoare, conducerea Spitalului de Urgenţă Constanţa se va întâlni cu Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean, pentru a discuta posibilitatea transformării Centrului de Sănătate Băneasa în secţie exterioară a SCJU.

„Spitalul poate primi o nouă secţie exterioară, dar trebuie discutată această preluare, din punct de vedere legislativ, organizatoric şi din punct de vedere al personalului, cu Consiliul Judeţean Constanţa", a subliniat Dănuţ Căpăţînă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii