Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la CJE Constanţa Alexandru Bajdechi, de la Liceul Traian - noul preşedinte al elevilor din judeţ

ro

21 Jan, 2013 21:34 3440 Marime text
alegeri_elevi_Meliza_Nazif.jpgLa sfârşitul săptămânii trecute, la Palatul Copiilor Constanţa, a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa, care a avut următoarea ordine de zi: „Alegerea Biroului Executiv şi a preşedinţilor de comisii din cadrul CJE Constanţa" şi „Prezentarea elementelor de strategie de dezvoltare organizaţională a CJE Constanţa". În cadrul acestei Adunări Generale au fost organizate alegeri pentru funcţiile din bordul de conducere al organizaţiei consultative şi reprezentative a elevilor la nivel judeţean, Consiliul Judeţean al Elevilor Constanţa. Alegerile au fost organizate, deoarece actualii preşedinţi şi vicepreşedinţi din cadrul CJE sunt absolvenţi ai clasei a XII-a.

alegeri_elevi.jpgNoul preşedinte al CJE Constanţa a fost ales Alexandru Bajdechi, de la Liceul Teoretic Traian, care îi înlocuieşte pe Andrei-Bogdan Petre, de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Cosmina Baciu, de la Liceul Teoretic Lucian Blaga şi Robert Băjenaru - secretari. Din conducerea CJE mai fac parte: Sabrina Vasiliu, de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu - vicepreşedinte, Constantin - Alexandru Manda de la Liceul Ovidius - pentru preşedinte gimnaziu, Kiymet Melisa Nazif, de la Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu - preşedinte al Comisiei de Cultură, educație și programe şcolare, Maria Bălașa, de la Liceul Teoretic Ovidius - preşedintele Comisiei concursuri şcolare și extrașcolare, Bianca Ciurea - preşedinte al Comisiei Sport şi Programe de Tineret, Teodor Lazăr, de la Liceul Teoretic Ioan Cotovu - preşedinte al Comisiei Relaţii Interetnice, George Fărăuanu, de la Liceul Teoretic Traian - preşedinte al Comisiei mobilitate, informare, formare şi consiliere.

alegeri_elevi1.jpg„Ştiu ce vor elevii şi voi face toate eforturile pentru a-i susţine. De asemenea, mă voi asigura că toate drepturile elevilor vor fi respectate. Cel mai important lucru pentru elevi este ca aceştia să nu considere că vin la liceu degeaba. Având prieteni în diverse state europene, nu am auzit pe nimeni să se plângă de şcoală", a declarat noul preşedinte al CJE, Alexandru Bajdechi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii