Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa “Sustin motiunea lui Blaga, dar nu sunt obligat s-o votez”

ro

13 Apr, 2011 12:39 771 Marime text

Gigi Chiru lupta pe doua fronturi?!

Vasile Blaga isi prezinta, joi, la Constanta motiunea pentru Conventia Nationala de alegeri din 14 mai a.c.

Chiru il asteapta si pe Boc

Schimbarea conducerii Partidului Democrat Liberal de la Constanta nu a adus si reponsabilitatea declaratiilor, aspect ce se impunea, dupa ce interimatul senatorului Mircea Banias a fost plin de informatii pe surse si multe presupuneri. Alesul pedelistilor, Gigi Chiru, vine si el ca o completare a ceea ce a fost si lasa loc de interpretare a informatiilor pe care le ofera. Ieri, „Observator" de Constanta intentiona sa afle informatii despre cine va face parte din delegatia ce il va insoti pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, joi, la Constanta, respectiv in ziua in care liderul democra liberal isi va sustine motiunea pentru alegerile din 14 mai. Nici secretarul general adjunct, Mihai Petre si nici presedintele PDL Constanta, Christian Gigi Chiru, nu au fost informati de echipa de promovare a lui Vasile Blaga despre oamenii care il vor insoti la Constanta. „Inca nu cunoastem aceste date. Probabil ca maine (astazi - n.r.) vom avea mai multe informatii cu privire la aceste detalii ale actiunii", a declarat pentru cotidianul nostru secretarul general adjunct, Mihai Petre.

Contactat telefonic, liderul PDL Gigi Chiru s-a aflat in aceeasi imposibilitate de a oferi aceste informatii. „Oricare dintre cei 35 de sustinatori ai motiunii domnului Vasile Blaga il poate insoti pe acesta la Constanta. Nu cunosc la aceasta ora informatii despre cine il va insoti pe domnul Blaga la actiunea programata la Constanta, dar sunt convins ca ne vor anunta in timp util", a explicat Chiru.

Intrebat daca este in masura de a confirma sau infirma informatiile potrivit carora el personal sau organizatia Constanta il sustin pe Vasile Blaga la Conventia Nationala de alegeri din luna mai, Chiru a raspuns: „Fac parte din grupul celor care si-au aratat sustinerea pentru motiunea domnului Vasile Blaga, asa am decis inca de la inceput; am aprecieri pentru ceea ce propune pentru PDL si acesta este motivul pentru care am decis asa".

Chiru nu s-a oprit insa aici cu declaratiile, iar opiniile sale demonstreaza practic ca joaca pe mai multe planuri si in politica nu spui niciodata nu adversarilor. „Promovarea motiunii lui Blaga nu presupune si conditionarea votului meu la Conventia Nationala, la alegerile din mai", a completat Chiru.

Pedelistii constanteni nu sunt, cel putin la nivelul declaratiilor publice, decisi cu cine vor vota, iar prin vocea liderului local, ei il invita si pe presedintele partidului, Emil Boc, sa-si prezinte motiunea. Boc inca nu a confirmat venirea la Constanta, dar dupa declaratiile lui Chiru sunt slabe sanse ca o va mai face.

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii