Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Olga Zeicu si fostul Birou de femei PNL s-au inscris in PDL

ro

05 Apr, 2011 13:32 891 Marime text

Dupa ce si-a dat demisia din PNL Constanta, Olga Zeicu nu s-a mai inscris in nici un partid

Informatiile conform carora mai multi liberali parasesc partidul pentru a se alatura echipei PDL de la Constanta s-au tot vehiculat, insa doar cei care cunosc istoria celor doua formatiuni politice stiu ca unii nu au avut niciodata vreo treaba cu ce se petrece in interiorul organizatiilor.

Imediat dupa ce Gigi Chiru si-a anuntat candidatura pentru presedintia organizatiei judetene a PDL Constanta, Eugeniu Cojocaru, fostul presedinte al pensionarilor liberali a anuntat ca s-a inscris in PDL, alaturi de alti cativa colegi. Dupa putin timp au inceput declaratiile, dar si comentariile din partea liderilor celor doua formatiuni, care mai de care mai interesante si pline de ironii, dar toate cu trimiteri la lipsa activitatii de partid a tuturor celor care aleg sa paraseasca PNL, iar de partea cealalta cu laude si bratele deschise, ba chiar s-a spus ca cei care mai au putina doctrina liberala sunt asteptati in PNL.

Ieri, PDL „s-a mai facut" cu alti aproape 200 de membri, toate femei. Olga Zeicu, fost lider a femeilor din PNL Constanta, a mers la sediul de la judet al democrat liberalilor si a informat conducerea PDL ca intentioneaza ca impreuna cu alte aproape 200 de femei sa se inscrie in partid. Asa cum era de asteptat, PDL le-a primit cu bratele deschise, iar in zilele urmatoare se desfasoara o ampla actiune de completare de adeziuni, tabele si alte hartii care le vor aduce fostelor liberale carnetul de membru PDL.

„In momentul cand am demisionat din PNL, au plecat odata cu mine majoritatea colegelor din Biroul Politic. Majoritatea s-au inscris in PDL, motivul fiind apropierea PNL de PSD. Eu m-am nascut in perioada comunista si stiu cum e. Nu vrem sa ne apropiem de PSD", spune Olga Zeicu.

Contactat telefonic pentru a comenta situatia, presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat pentru „Observator" ca „Olga Zeicu nu mai era de mult membra a PNL Constanta si nu exista nimic de spus; exista oameni care invata sa faca politica intr-un anumit fel si, din cand in cand, avem si exemple...".

Intrebat cum vede aceasta manifestare a liberalilor sau a fostilor liberali de a merge spre PDL, deputatul Dragomir a raspuns: „Nu comentez. PNL Constanta are o organizatie de femei condusa de o femeie ce ne face onoare si activitatea este pe masura muncii depuse de intreaga echipa. In rest, asa cum i-am urat domnului Cojocaru multa sanatate, repet si pentru doamna Zeicu! Eu vad cine se inscrie in PDL si imi e suficient sa trag concluziile corecte".

La randul sau, secretarul general executiv al PDL Constanta, Mihai Petre, a confirmat pentru cotidianul nostru numarul aproximativ al celor care aleg PDL in aceste zile.

Olga Zeicu este sotia lui Valentin Zeicu, directorul Administratiei Canalelor Navigabile, membru cu state vechi al PDL.

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii