Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Lipoveanu, singurul candidat la sefia UNPR Constanta

ro

12 Oct, 2010 12:29 632 Marime text

La organizatia municipala, singurul aspirant la functia de presedinte este Mihai Onciu

Presedintele UNPR, ministrul Gabriel Oprea, vine miercuri la Neptun

Infiintata in primavara acestui an, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a demarat alegerile interne pentru constituirea de Birouri de conducere, fiind eliminate, astfel, cele interimare.

In judetul Constanta, in timp ce lista adeziunilor ramane deschisa pentru oricine doreste sa se inscrie in partid, liderii interimari au organizat adunarea de alegeri, atat pentru conducerea judeteana a partidului, cat si pentru cea municipala. De altfel, astazi este ziua cea mare pentru membrii UNPR Constanta, pentru ca vor participa la alegerea conducerii formatiunii pentru urmatorii patru ani.

Contactat telefonic, presedintele interimar, George Lipoveanu, in calitate de lider al organizatiei judetene a UNPR Constanta, a confirmat pentru pentru „Observator" ca este singurul candidat inscris in competitia interna: „Da, sunt singurul candidat la functia de presedinte al organizatiei judetene a UNPR Constanta. Cu toate acestea, timpul nu este pierdut, deoarece toti cei care doresc sa intre in competitie se pot inscrie chiar si in sala, inaintea votarii".

In ceea ce priveste structura de conducere a organizatiei judetene a UNPR, Lipoveanu a explicat ca urmeaza sa fie formata din 9 pana la 13 vicepresedinti, un secretar, un trezorier si 19 membri.

De partea cealalta, la sefia organizatiei municipala s-a inscris tot un singur membru al formatiunii. Este vorba despre actualul lider interimar, doctorul Mihai Onciu. Si aici, Lipoveanu spune ca lista nu este incheiata, doritorii putand sa-si anunte intentia de a candida chiar si in sala de sedinta.

Referitor la structura de conducere a organizatiei municipale, Lipoveanu spune ca „va fi aproximativ in aceeasi linie cu cea de la judet, diferentele fiind date de numarul mai mic de vicepresedinti pe care organizatia municipala il va avea".

Ministrul Oprea, absent la vot

Potrivit declaratiilor lui Lipoveanu, presedintele UNPR, ministrul Gabriel Oprea nu va fi prezent in ziua alegerilor, ci dupa, la concluzii si prezentarea in fata presei a primelor proiecte ale noii structuri de conducere. „Vom face o conferinta, miercuri, 13 octombrie, in statiunea Neptun, la care va fi prezent si dl. presedinte Oprea. Nu poate veni la Constanta in ziua alegerilor, fiind retinut cu treburi la Bucuresti, insa va fi prezent senatorul UNPR Sorin Serioja Chivu", si-a scuzat George Lipoveanu seful pe linie de partid.

Intrebat care sunt proiectele sale, George Lipoveanu a reamintit aceleasi proiecte pe care si liderii nationali le prezinta ori de cate ori au ocazia: proiecte sociale si progresul Romaniei, interesul national. Amintim ca liderii locali ai Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei si-au deschis sediu la Constanta, la sfarsitul lunii august, panglica fiind taiata chiar de ministrul Gabriel Oprea. De partea cealalta, presedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a afirmat ca un nou sediu trebuie sa insemne si „un alt mod de a face politica".

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii