Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Gheorghe Dragomir - "Stelian Dutu, un castig pentru PNL"

ro

20 Dec, 2010 11:50 1367 Marime text

Liderul PNL Constanta isi doreste ca in 2011 sa se produca o "fractura in PDL pentru a scapa de guvernarea actuala"

Liberalii constanteni au tras linie anului 2010 si au facut bilantul activitatilor de peste an. De la actiuni in teritoriu si pana la oameni veniti sa dea o mana de ajutor, liberalii spun ca strategiile aplicate dau roade.

Uitandu-se inapoi spre tot ce s-a petrecut in 2010, presedintele organizatiei Constanta a PNL, deputatul Gheorghe Dragomir crede ca „indiferent cum am privi lucrurile, fiecare roman priveste anul 2010 ca cel mai negru din punct de vedere a tot ceea ce s-a petrecut. 2010 este un an pe care nu stiu cati mai doresc sa si-l aminteasca. Un an foarte greu si pe care nu si l-a dorit nimeni in acest fel", a spus deputatul pentru "Observator".

Despre PNL Constanta, Dragomir a punctat ca a fost un an in care organizarea a fost cuvantul de ordine si in care s-au pus bazele activitatilor ce urmeaza a fi coordonate in 2012 si chiar mai devreme. Vorbind despre organizatia pe care o conduce, Dragomir a amintit si despre oamenii noi veniti in partid si astfel i-a numit pe Florenta Marinescu sau Marian Cojoc. Intrebat daca si fostul democrat - presedinte al PD Constanta pentru multa vreme - Stelian Dutu - este inclus in aceasta lista, Gheorghe Dragomir a raspuns: „Pe Stelian Dutu il includ de mai multa vreme in lista oamenilor valorosi ai PNL. Stelian Dutu este un castig pentru PNL; la capitolul organizare si strategie este un adevarat castig. Isi are locul bine castigat!", a mai spus presedintele liberalilor constanteni.

Despre anul 2011, parlamentarul constantean are o singura mare speranta: „O fractura in PDL care sa duca la caderea Guvernului. Sper sa se intample asta in primavara anului viitor, tot atunci sa fie apusul acestei guvernari, UDMR sa scape din aceasta formula in care nu se mai simte confortabil, iar pentru romani sa reprezinte inceputul unei perioade mai bune de trai".

Liberalii isi pregatesc in aceasta perioada candidatii pentru alegerile locale din vara anului 2010 si, desi, presedintele Gheorghe Dragomir anuntase ca numele acestora va fi cunoscut pana la finalul anului, acest lucru nu s-a intamplat. Nici macar candidatul pentru Primaria Constanta nu este cunoscut, chiar daca Dragomir anunta o actiune de amploare pentru prezentarea acestuia. Nici unul dintre numele vehiculate, printre acestea si cel al fostului viceprimar Nicolae Nemirschi - nu au fost confirmate de PNL Constanta, candidatii ramanand un mister cel putin pana in 2011.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii