Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Dragomir, PNL - "Stiu mai multi liberali momiti sa plece la PDL"

ro

01 Mar, 2011 11:50 752 Marime text

Colaborarea PNL, PSD, PC a adus in prim planul politicii romanesti oferta electorala, iar PDL ar oferta in aceasta perioada tot mai tentante pentru membrii USL

Infiintata de doar o luna de zile, Uniunea Social Liberala pare ca a pus pe jar activitatea principalului partid aflat la guvernare, respectiv a PDL. Nu doar ca liderii democrat liberali tin sa vorbeasca in majoritatea intalnirilor publice despre cine sunt si ce reprezinta liderii USL, dar incearca si psihologia inversa spunand membrilor formatiunilor ce au batut palma pentru Uniune ca formatiunile si-au pierdut identitatea. In tot acest timp, sondajele arata ca PDL scade dramatic in procente, iar analistii politici nici nu vad sanse de revenire.

Cotidianul „Observator" a mai prezentat cazul localitatilor din judetul Constanta in care colaborarea dintre PNL si PSD ar fi aproape imposibila, iar lucrurile par sa intre in linia normalului, dupa cum a declarat pentru cotidianul nostru, ieri, presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir. Acesta a vorbit despre problemele pe care USL le are in Navodari, Mangalia si Cernavoda.

Pentru fiecare in parte, deputatul liberal de Constanta a precizat ca sunt facute eforturi de „comunicare pentru colaborare si am convingerea ca nu orgoliile vor invinge, ci obiectivul nostru major, pe care liderii din teritoriu il inteleg". Spre exemplu, la Mangalia, a existat un zvon potrivit caruia PNL ar putea sa excluda pe liderul local, consilierul din CLM, Viorel Oleniuc. Informatia nu a fost confirmata de liderul liberalilor constanteni, din contra, Dragomir a declarat despre Oleniuc urmatoarele: „Ii inteleg doleantele vizavi de colaborarea cu primarul Tusac. Stiu si sunt constient ca exista unele reminiscente ale unor batalii anterioare, dar atat Viorel (n.r. - Viorel Oleniuc) cat si primarul Tusac vor intelege si nu vor exista probleme. Nu imi dau omul afara din partid, mai ales ca sta bine in sondaje; eventual ar putea sa plece din CL si sa-si continue activitatea".

In ceea ce priveste Navodariul, parlamentarul spune ca le aminteste colegilor sau care este obiectivul major al colaborarii dintre PNL, PSD si PC si „vor intelege". „Navodari face parte din localitatile cele mai grele in privinta acestei colaborari, dar le amintesc de fiecare data care despre obiectivul major si vor intelege situatia sau compromisul, cum vrea fiecare sa-i spuna", a completat Gheorghe Dragomir si a tinut sa precizeze ca cea de-a treia localitate cu probleme, respectiv Cernavoda, pare sa fie prima unde vor fi rezolvate conflictele. „La Cernavoda, Mariana Mircea si Gheorghe Hansa s-au intalnit de vreo trei ori pana acum si sunt pasi foarte importanti", a declarat Dragomir.

Despre restul problemelor din consiliile locale si colaborarea cu partidul de guvernamant, parlamentarul a facut unele afirmatii care pentru unii nu sunt deloc o noutate, in sensul ca astfel de practici sunt intalnite de cand lumea... „Colegii mei sunt tot mai curtati de PDL, sa plece din partid si mearga la ei. Nu sunt amenintati, ci momiti, asa cum sunt obisnuiti cei de la PDL sa procedeze. Stiu mai multi liberali momiti sa plece la PDL", a conchis deputatul Dragomir pentru „Observator".

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii