Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Bani pentru proiecte

ro

27 Oct, 2010 12:04 889 Marime text
In ultima sedinta de Consiliu Judetean, alesii judeteni au votat in unanimitate proiectul privind repartizarea pe unitati administrativ - teritoriale a procentului de 20% din sumele defalcate din cota de 22% din impozitul pe venit pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala. De asemenea, consilierii si-au dat acordul, in cadrul aceluiasi proiect si pentru finantarea proiectelor de infrastructura din mediul rural, precum si pentru programele cu finantare nerambursabila pe anul 2010. „Prioritate au localitatile cu proiecte realizate pana la acest moment, urmand ca pentru fiecare proiect sa incercam sa gasim rezolvare pentru a-l implementa", a spus presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, in cadrul sedintei.

CJ a modificat HCJ nr. 47/17.02.2010 privind repartizarea pe unitati administrativ teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din TVA pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru proiecte de infrastructura pe anul 2010.

Initiatorul proiectului, presedintele CJ Constanta, le-a cerut consilierilor judeteni sa-si dea acordul si pentru asigurarea banilor necesari in vederea achizitionarii de combustibil pentru toate unitatile scolare din judet.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii