Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanţa Viceprimarul din Tortomanu, bătut de un hoţ de lemne

ro

08 Mar, 2011 12:30 1127 Marime text
Jandarmii aflaţi în patrulare duminică, 6 martie a.c., la ora 18.30, în zona localităţii Tortomanu, au surprins trei bărbaţi din localitate la scurt timp după ce doborâseră un copac de 20 de metri înălţime. În plus, la sediul primăriei din comună, un alt bărbat a fost imobilizat şi încătuşat după ce a făcut scandal şi l-a lovit pe viceprimarul localităţii.

Potrivit jandarmilor, duminică, la intrarea în comună, trei bărbaţi, prinşi în timp ce se „luptau" cu un copac, au fost somaţi să se oprească. Arborele de aproximativ 85 de centimetri diametru era culcat la pământ pe marginea şoselei care traversează Tortomanu, iar crengile tăiate cu un motofierastrău erau încărcate în trei căruţe. Ion Roşu, de 36 de ani, Adrian Puşcaşu, de 27 de ani, şi Cristian Cocoş, în vârstă de 24 de ani, toţi din Tortomanu, au fost conduşi pentru continuarea verificărilor la sediul Jandarmeriei din Medgidia, fiind suspectaţi de comiterea faptei de furt calificat. Lemnele din căruţe au fost lăsate în custodie în curtea Primăriei Tortomanu. Imediat după depozitarea lemnelor, în faţa instituţiei a ajuns Mircea Grădinaru, de 53 de ani, din localitate. Văzând frumuşeţe de stivă de lemne, omul a dat să fure, moment în care a fost surprins de viceprimarul localităţii. Supărat că i-a stricat planurile, bărbatul a început să o ameninţe pe Aurelia Mocanu, viceprimarul comunei. Grădinaru a devenit violent şi a apucat chiar să o lovească pe femeie, iar la vederea jandarmilor a încercat să îşi verse furia asupra lor. În consecinţă, bărbatul a fost imobilizat, încătuşat, urcat în autospeciala de intervenţie şi dus la Medgidia, unde a fost predat poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor privind comiterea faptei de ultraj. Ceilalţi trei „colegi" de ... muncă au fost daţi şi ei pe mâna poliţiei, pentru furt calificat.


http://www.jurnaldeconstantaonline.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 16 Mar, 2011 00:31 asa trebuie sa fure tot mai hoti sunt aia de la primarie pentr-u o caruta de lemne baga oameni in puscarie.