Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Fetelor, se deschide târgul! E rost de haine şi încălţări!

ro

26 Oct, 2010 12:05 1089 Marime text

Doamnelor, vouă ne adresăm în primul rând, căci sunteţi şi miniştri de Finanţe, şi miniştri al comerţului, şi prim-miniştri în familie. Notaţi-vă în agenda personală: în perioada 27 - 31 octombrie 2010, Pavilionul Expoziţional, din Mamaia este gazda Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte „Confintex 2010".

Nu-i aşa că am reuşit să vă captăm atenţia? Vine iarna şi garderoba trebuie schimbată. Copiii au nevoie de hăinuţe noi; cele de anul trecut au rămas cam mici. Soţului i-ar sta mai bine într-un palton nou; v-aţi plictisit să-l vedeţi tot cu cel vechi, de acum cinci ani. Iar dumneavoastră - omul de sacrificiu al familiei - aveţi nevoie de o nimica toată: două rochii de zi şi una pentru ocazii, de o pereche de ghete maro şi una neagră, de nişte cizmuliţe şic - să crape de ciudă colegele de serviciu - de o poşetă sau două, de o centură pentru rochiţa aceea verde, de o hăinuţă scurtă, din blăniţă şi de una lungă, din stofă, de o mantie...

Dacă tot se apropie Luna Cadourilor şi bat sărbătorile de iarnă la uşă, de ce să rataţi ocazia de a cumpăra marfă sută la sută românească, de calitate şi, unde mai pui, la preţuri de producător?

La ediţia aceasta a târgului - care poartă numărul 90 - vor fi prezente 125 de firme, dintre care 85% sunt producători, a declarat Aurelienţu Popescu, directorul general al SC Expo Confintex, organizatorul manifestării expoziţionale. 60% dintre expozanţi vor prezenta produse de îmbrăcăminte, 20% - confecţii din piele şi blană, iar 20% - produse de marochinărie şi încălţăminte.

Această ediţie a târgului reflectă tendinţele modei pentru toamna-iarna 2010 - 2011. Chiar dacă nu cumperi nimic, este un prilej să te informezi, să-ţi clăteşti ochii.

Organizatorii se aşteaptă la o audienţă ridicată din partea publicului. Constănţenii s-au bulucit la ediţiile precedente ale târgului şi, mai ales, au făcut numeroase cumpărături. De aceea şi producătorii români se înghesuie să vină la Constanţa cu ce au mai de soi.

Programul Târgului „Confintex 2010"

// miercuri, 27 octombrie - sâmbătă, 30 octombrie 2010, orele 10 - 19;

// duminică, 31 octombrie, orele 10 - 15.

Locaţie: Pavilionul Expoziţional din Mamaia

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii