Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Adolescent reţinut sub suspiciunea că şi-a ucis violatorul

ro

30 Mar, 2011 11:55 677 Marime text

Principalul suspect în cazul bărbatului găsit mort, duminică după.amiaza, în subsolul unei anexe de la periferia Constanţei este Alexandru Dumitraş (14 ani). Tânărul a fost reţinut în această după- amiază de poliţişti, pentru audieri, în urma unei percheziţii făcute acasă la mama sa. Dumitraș a fost audiat marți seara la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Tânărul a recunoscut că a plănuit fapta și că l-a urmărit pe Bucătariu cu gândul să se răzbune așa că a luat unlamă de mici dimesiuni cu el. Dumitraș a primit ordonanță de reținere și este învinuit de omor deosebit de grav. El urmează să ajungă miercuri în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Mobilul pare să fie răzbunarea. Victima, Gheorghe Bucătariu (38 de ani) l-ar fi violat, în urmă cu opt ani, pe Dumitraş, pe atunci un copil de şase ani. Bucătariu nu a fost tras la răspundere pentru fapta sa din cauză că nu avea discernământ. Duminică după-amiază acesta a fost găsit mort, plin de sânge, cu nenumărate fracturi, în beciul de lângă blocul în care locuia.

Dumitraş a fost principalul suspect după ce una dintre rudele victimei a declarat că l-a văzut pe adolescent urmărindu-l pe Bucătariu. Anchetatorii au dovezi care îl incriminează pe minor.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii