Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Medico-Socială Agigea va fi dotată cu pompe de căldură

ro

17 Feb, 2011 00:00 1717 Marime text
Agigea_-_Unitatea_Medico-Sociala_05.jpgUnitatea Medico-Socială Agigea a demarat procedura de achiziţie pentru selectarea constructorului care se va ocupa de reabilitarea termică a clădirii în care funcţionează această instituţie.

Deschiderea ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie pentru contractul privind "Înlocuirea sistemului de încălzire cu GPL cu sisteme ce utilizează energie din surse regenerabile" este programată să aibă loc pe 28 februarie, începând cu ora 12.30, la sediul Unităţii Medico-Sociale Agigea din strada Nicolae Titulescu nr. 159. Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), se intenţionează înlocuirea sistemelor clasice de încălzire cu sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile care conduc la îmbunătăţirea calităţii aerului, apei şi solului. Criteriul de atribuire a contractului va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul ofertei va conta 40%, durata de execuţie 30%, iar timpul de intervenţie în perioada de garanţie 30%. De precizat că valoarea estimată a contractului este de 782.874 lei fără TVA. În fişa de date a achiziţiei se menţionează că durata contractului este de maxim 61 de zile.
Cifra medie de afaceri minim acceptată este de 1.400.000 de lei. Ofertanţii trebuie, de asemenea, să facă dovada finalizării, în ultimii cinci ani (2006, 2007, 2008, 2009 şi 2010), a unui contract de lucrări similare cu o valoare de minim 700.000 de lei fără TVA.

Ofertanţii, atenţionaţi

Prin contract de lucrări similare se înţelege contract având ca obiect pompe de căldură. Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea contractului de achiziţie publică, în lei, exclusiv TVA. Investiţia este finanţată prin Programul "Casa Verde", mai exact din fondul pentru mediu.

Un amănunt care atrage atenţia, regăsit în fişa de date a achiziţiei, este acela că orice operator economic care încearcă să stabilească întâlniri individuale cu autoritatea contractantă, autoritatea de implementare sau beneficiarul, în legătură cu acest proiect, pe perioada procedurii de atribuire a contractului, poate fi exclus din procedură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii