Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Se extinde Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Agigea

ro

23 Dec, 2020 15:07 2235 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organizează licitație publică pentru atribuirea unui contract de expertiză tehnică privind lucrările executate în cadrul proiectului “Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui Centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer", anunț ce îl puteți consulta în secțiunea Documente a materialului. 
Valoarea contractului este de 70.000 lei.  

Denumirea completă a proiectului atribuit este " Expertiză tehnică privind lucrările executate în cadrul proiectului “Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui Centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer“".
 
Descrierea contractului

Achizitie servicii de expertiza tehnică privind lucrarile executate in cadrul proiectului “Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui Centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer", conform conform specificațiilor tehnice din caietul de sarcini.

Condiții referitoare la contract:

Contractul intră în vigoare la semnarea și inregistrarea de catre ambele parti si se finalizeaza la indeplinirea tuturor obligatiilor asumate de catre ambele parti. Ofertantului castigator i se va solicita, pana la incheierea contractului, certificatul constatator emis de ONRC, din care sa rezulte ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Datele prevazute in certificat trebuie sa fie reale/actuale la momentul prezentarii acestuia. Perioada de valabilitate a ofertei: 60 zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29.12.2020, ora 12.00.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii