Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de muncă Constanța Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea angajează. Iată ce trebuie să știi

ro

08 Mar, 2024 08:21 892 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels

Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, județul Constanța, angajează muncitor calificat III - instalator (instalații sanitare); muncitor calificat I - electrician: muncitor calificat III instalator-1 post cu 1/2 norma, muncitor calificat I instalator-1 post cu 1/2 norma.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoțite de documentele originale, care se certifică cu mențiunea „conform cu originalul” de către secretariatul comisiei de concurs.

În vederea participării la concursul pentru ocuparea posturilor vacante, candidații depun dosarul de concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului, respectiv până la data de 20.03.2022 ora 15.00 (inclusiv), la serviciul resurse umane din cadrul Unității de Asistență Medico-Socială Agigea, comuna Agigea, județul Constanta, strada Rezervației, nr. 1.

Fiecare dosar depus va primi număr de înregistrare, iar candidatul va fi identificat prin acest număr de înregistrare al dosarului.

Relații suplimentare se pot solicita la tel. 0766/555444 sau 0766/622000, persoana de contact Matei Marilena sau la sediul Unității de Asistență Medico Socială Agigea, e.mail:uams_agigea@yahoo.com.

Calendarul concursului

1. Selecția dosarelor de înscriere, pe baza îndeplinirii condițiilor generale și specifice de participare la concurs, se va realiza în perioada 21.03.2024, iar rezultatul acesteia se va face prin menționarea sintagmei „admis” sau „respins” și va fi afișat la sediul unității până la orele 15.00.

Contestațiile cu privire la rezultatul selecției dosarelor de înscriere se depun la secretariatul comisiei de soluționare a contestațiilor în maximum 1 zi lucrătoare de la afișarea rezultatelor selecției dosarelor.

Comisia de soluționări a contestațiilor va comunica rezultatul contestației prin afișare la sediul unității, imediat după soluționarea contestației.
 
2. Proba scrisă va avea loc în data de 28.03.2024, ora 10.00 la sediul Unității de Asistență Medico-Socială Agigea, strada Rezervației, nr. 1.

La această proba vor participa doar candidații care au fost declarate „admis” la rezultatul final al selecției dosarelor.
 
Rezultatul probei scrise va fi afișat la sediul instituției, cu precizarea punctajului obținut și a sintagmei „admis” sau „respins”, în data de 28.03.2024 până la orele 16.00.

Sunt declarați admiși la proba scrisă doar candidații care au obținut minim 50 puncte din maximum 100 de puncte.

Candidații nemulțumiți de rezultate pot face contestație în maxim 1 zi de la afișarea rezultatelor.
 
3. Interviul va avea loc în data de 02.04.2024, locul și ora desfășurării vor fi comunicate ulterior.

La această proba vor participa doar candidații care au fost declarați „admiși” la proba scrisă.
 

Citește și:
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța angajează îngrijitoare și infirmieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii