Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tucan, scos din Consiliu Local Navodari cu unanimitate de voturi

ro

09 Apr, 2010 03:39 1564 Marime text
tucan_matei.jpg"De plecarea lui Tucan s-au bucurat cel mai mult pedeliştii. Calapod era foarte mulţumit că a rămas acum doar el capul opoziţiei", declara aseară primarul oraşului Năvodari, după şedinţa de Consiliu Local.

Chiar dacă era de aşteptat ca proiectul de încetare de drept a mandatului de consilier local a liberalului Jean Paul Tucan să încingă spiritele la şedinţa de Consiliu Local din această seară, eliminarea acestuia din CL a fost votată de colegii său cu 11 voturi pentru din 15, restul de patru fiind nule. De precizat că Tucan nu a fost prezent la şedinţă, fiind plecat în vacanţă în Grecia. "Prin lipsa lui de la şedinţa de azi (n.r. ieri) Tucan are cinci absenţe nemotivate, consecutive, fapt ce ne permite legal să procedăm la vacantarea locului său de consilier local", a susţinut Tucan.

Din cei 19 consilieri doar 15 s-au prezentat la şedinţa ordinară, Stere Sponte şi Ştefan Gălbău motivându-şi absenţa prin intermediul colegilor săi, spunând că sunt plecaţi în Egipt.

Nici Stere Lascu, cel care şi-a dat demisia din CL zilele trecute, nu a venit la şedinţa de aseară. Demisia aestuia din PNL şi Consiliu Local a fost aprobată de colegii consilieri cu 14 voturi pentru şi unul împotrivă.

Despre locurile rămase libere, primarul Nicolae Matei a precizat că pe parcursul săptămânii viitoare va transmite o adresă colegilor liberali de la organizaţia judeţeană a PNL prin care le va cere lista cu supleanţii pentru cele două fotolii. Propunerile urmează să fie analizate de comisia din cadrul compartimentului de specialitate al primarului. "Dacă nu vom întâmpina nicio problemă, la şedinţa următoare vom completa Consiliul Local", a mai adăugat Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paul 25 May, 2010 02:29 Calicul asta trebuia sa zboare de mult. Acum sa rezolvam problema transportului in comun.
  • Dragnea mary 09 Apr, 2010 20:35 Dumitrescule nu-l mai pupa in cur atat pe Domnul Tucan, ai uitat cand erai suparat cand te facea hot, ca il furai la baloane si tricouri? Si oricum eu sunt pupatoare sefa, asa ca lasa-ma pe mine sa il laud, javra mica ce esti.
  • matai 09 Apr, 2010 14:02 ionita ma mir ca stii sa scrii!!!!
  • consilier PD 09 Apr, 2010 10:36 Noi 4 nu am votat pentru incetarea mandatului de consilier al lui Tucan, Mary Dragnea a votat impotriva sefului ei, cine sa ii mai inteleaga pe liberalii de la Navodari
  • Ionita 09 Apr, 2010 10:19 Mai sunt si alte javre in Consiliul local si in primarie care il saboteaza pe primarul Matei. degeaba vre bietul de el sa faca treaba in Navodari ca nu are cu cine .