Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stavrositu „Lipsa banilor nu justifica lipsa de idei si proiecte"

ro

17 Aug, 2009 01:54 2498 Marime text

pdl_maria_stavrositu_04.jpgDeputatul PD-L Maria Stavrositu a criticat, ieri, situaţia în care se află la acest moment învăţământul românesc şi reforma pe care o are în plan actualul ministru al învăţământului, Ecaterina Andronescu.

„Interesul care primează în acest domeniu este cel al elevului. Educaţia şi cercetarea fac parte din metoda de ieşire din criză. Legea Învăţământului a fost modificată până acum de 34 de ori în ultimii patru ani. E prea mult", a susţinut, ieri, parlamentarul democrat-liberal.

Ca membră a Comisiei de învăţământ a Camerei Deputaţilor, Maria Stavrositu şi-a exprimat, ieri, punctul de vedere în ceea ce înseamnă Codul elaborat de ministrul Andronescu şi pachetul Comisiei prezidenţiale Miclea pe reforma în educaţie. Potrivit propriilor aprecieri, codul Andronescu este o compilaţie a amendamentelor ultimilor ani la actuala lege a învăţământului, pe când pachetul Miclea este rezultatul unor dezbateri care s-au întins pe trei ani. De asemenea, Stavrositu a criticat atitudinea PSD-ului ca fiind „nesinceră şi politicianistă": „Dacă după şase - opt luni de guvernare îţi faci socotelile şi o dai la întors, asta nu se cheamă decât un demers total lipsit de sinceritate", a conchis deputatul PD-L.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • profesorul 18 Aug, 2009 11:30 ...dar faptul ca dna in cauza e un monument de ...banalitati postelectorale,de ce nu-l comentati...