Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primari şi viceprimari "rătăciţi" pe Facebook

ro

24 Feb, 2011 00:00 3257 Marime text
primari_facebook_tusac.jpgÎn ciuda faptului că primarii din judeţul de la malul mării au dat dovadă că sunt în ton cu noua tehnologie, din cei 71, doar cinci au cont pe Facebook

Ovidiu Brăiloiu, primarul din Eforie, Nicolae Matei - primarul din Năvodari şi Mihai Claudiu Tusac, edilul din Mangalia, sunt cei mai activi şi mai populari primari, având în total aproximativ 1.000 de prieteni. Dintre viceprimarii Constanţei, Decebal Făgădău este singurul care are cont pe Facebook, prietenii lui ajungând la 872. Şi primarul Radu Mazăre este prezent pe Facebook, dar profilul său nu este actualizat.

Pentru că vremurile se schimbă de la o zi la alta, unii dintre primarii constănţeni, familiarizaţi cu tehnologia, au considerat de cuviinţă să se alăture şi ei generaţiei online pentru cel puţin două motive: îşi sporesc popularitatea şi îşi găsesc prietenii din copilărie. Despre primarii din judeţul Constanţa nu putem spune la modul general că au dat buzna pe cel mai nou şi popular site de socializare pentru a-şi face prieteni, dar nu este timpul pierdut, mai ales că într-un an se dă startul campaniei electorale. Dintre toţi edilii din judeţ, cel mai activ şi cu cei mai mulţi prieteni este edilul din Eforie, Ovidiu Brăiloiu, care are nu mai puţin de 870 de prieteni. Printre prietenii de seamă ai primarului se numără colegi social-democraţi precum Ana Birchal, europarlamentarul PSD Corina Creţu, deputatul Eduard Martin, fostul şef de la DADL - Laurenţiu Marin, viceprimarul Decebal Făgădău, dar şi pedelistul Laurenţiu Mironescu. primari_facebook_-brigada_artistica_tusac.JPG
Mai puţini prieteni are edilul din Mangalia, Claudiu Tusac, 124 la număr. Printre aceştia se numără preşedintele PSD - Victor Ponta, preşedintele ANAT - Corina Martin, dar şi soţia sa, Monica Tusac. Spre deosebire de colegul său de partid Ovidiu Brăiloiu, Tusac are foarte multe poze din toate etapele vieţii lui: grădiniţă, prima zi de şcoală, armată, liceu, facultate, dar şi din perioada de început a vieţii sale de familie.
În ceea ce-i priveşte pe viceprimari, doar Decebal Făgădău are cont pe Facebook, în schimb are atât de mulţi prieteni - 873, încât îl întrece şi pe Brăiloiu,.primari_facebook_brailoiu.jpg Printre aceştia: Andrei Nemirschi - fiul fostului ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, deputatul PSD Antonella Marinescu, Basarab Popa - vărul primarului Radu Mazăre şi fost administrator al SC Pomacost SA, Corina Creţu, Corina Martin, Costin Răsăuţeanu - din organizaţia de tineret a PSD Constanţa, Ramona Dospinescu - directoarea de la Patrimoniu, din Primăria Constanţa, George Vişan - preşedintele PSD Constanţa tineret, Lucian Giurcă - şef la Direcţia de Pază, Ion Iliescu - fostul preşedinte al României, Laurenţiu Mironescu (PDL), Laurenţiu Marin (PSD), Mariana Cojoc - profesor universitar Universitatea Ovidius, fost candidat Camera Deputaţilor, Radu Mazăre Junior, analistul politic al Antenelor, Radu Tudor, Radu Volcinschi - şeful Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. Spre deosebire de ceilalţi colegi de pe Facebook, viceprimarul Făgădău chiar este foarte activ în ceea ce priveşte postările pe wall, unde sunt publicate cele mai noi informaţii din toate domeniile.
Şi primarul din Năvodari, Nicolae Matei, are cont pe Facebook, însă nu atât de mulţi prieteni precum colegii săi, ci doar 139.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii