Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L si-a desemnat responsabilii de colegii pentru prezidentiale

ro

15 Aug, 2009 05:57 1173 Marime text

In sedinta Biroului Permanent Judetean de ieri au fost desemnati responsabilii celor 10 colegii uninominale din judet care vor coordona activitatea in campania pentu alegerile prezidentiale toamna.

Raspunzatorii de rezultatele care se vor obtine in toamna sunt aproximativ aceeasi ca si cei din campania electorala precedenta, europarlamentarele.

Potrivit declaratiilor secretarului general al PDL, Mihai Petre, de colegiul 1 se va preocupa Ionel Manfu, de Colegiul 2 - Senol Zevri, Colegiul 4 - Constantin Chirila, Colegiul 5 - Zanfir Iorgus, Colegiul 6 - Gigi Chiru, Colegiul 7 - Florin Mitroi, Colegiul 8 - Vicentiu Petrescu, Colegiul 9 -Micea Banias iar de Colegiul 10 va fi responsabil Maria Stavrositu. Pentru Colegiul 3 inca nu a fost stabilit niciun responsabil insa se analizeaza candidaturile a trei democrat-liberali: Dorel Onaca, Gheorghita Corbu si Simona Leoveanu. De asemenea, s-a stabilit ca fiecare colegiu sa aiba o echipa formata din cate cinci sau sapte membri care sa fie membri ai Biroului Permanent si direcori de deconcentrate. "Pana la urmatoarea sedinta BPJ trebuie sa se formeze echipele definitive, la acest moment sunt discutii referitoare la impartirea cat mai eficienta a directorilor de deconcentrate astfel incat sa nu ramana vreun colegiu descperit", a declarat Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii