Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta multumeste alegatorilor

ro

10 Dec, 2009 01:23 836 Marime text
Democrat-liberalii constănţeni mulţumesc electoratului său, pentru sprijinul acordat preşedintelui Traian Băsescu, la alegeri.

„Partidul Democrat - Liberal, organizaţia municipală Constanţa, doreşte să mulţumească tuturor alegătorilor constănţeni care prin votul de duminică, au optat pentru Traian Băsescu şi pentru continuarea reformelor economice şi politice din România. Dorim să mulţumim tuturor membrilor de partid care prin munca lor au reuşit să mobilizeze electoratul constănţean şi să asigure o victorie de necontestat a preşedintelui Traian Băsescu", se arată în comunicatul de presă remis redacţiei. Pedeliştii constănţeni apreciază că victoria obţinută de către Traian Băsescu este cu atât mai importantă cu cât, a avut drept adversar o coaliţie mare de partide. „Victoria lui Traian Băsescu în faţa candidatului susţinut de mogulii roşii este urmarea unei campanii civilizate, curate şi constructive în faţa unei campanii murdare şi plină de acuzaţii nefondate a PSD Constanţa. Este o victorie mare, deoarece e victoria unui singur candidat şi a unui singur partid în faţa unei coaliţii foarte mari de partide", se mai precizează în comunicat.

Referindu-se la afirmaţiile primarului Constanţei, privitoare la faptul că va pleca în Brazilia dacă alegerile vor fi câştigate de Traian Băsescu, democrat-liberalii constănţeni afirmă că aşteaptă poziţia oficială a PSD Constanţa cu privire la anunţurile repetate, de campanie, ale preşedintelui PSD, Radu Mazăre. „PD-L Constanţa doreşte să-i asigure pe constănţeni că va susţine formarea cât mai rapidă a unui guvern PD-L care să-şi aducă, în continuare, contribuţia la dezvoltarea economică a municipiului şi judeţului Constanţa", se mai precizează în comunicat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii