Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta a crescut cu 30%

ro

17 Feb, 2010 03:52 2085 Marime text
pdl_sigla.jpgDemocrat-liberalii din municipiul Constanţa s-au întrunit aseară, în şedinţa Biroului Permanent Municipal.

Preşedintele organizaţiei municipale a PD-L Constanţa, Florian Constantin ne-a declarat că scopul iniţial al întrunirii fusese centralizarea datelor recensământului filialei. Şeful PD-L Constanţa a precizat că Biroul Permanent Judeţean a decis efectuarea recensământului la nivelul filialei, în vederea pregătirii structurilor locale pentru viitoarele alegeri interne din partid, de pe plan local. Democrat-liberalul a adăugat că aceste date trebuiau pregătite până la desfăşurarea Colegiului Director al PD-L, ce urma să aibă loc la Bucureşti, în acest sfârşit de săptămână, dar având în vedere amânarea şedinţei de la nivel central, nu se ştie până la ce dată trebuie finalizat recensământul.

PD-L, ţinta oportuniştilor

Preşedintele PD-L Constanţa ne-a declarat că organizaţia municipală a înregistrat în ultima perioadă o afluenţă de membri noi. „Numărul membrilor a crescut cu 30% în ultima perioadă", a afirmat Florian Constantin. Democrat-liberalul este de părere că PD-L se bucură de un real val de simpatie, dar că există şi persoane care vin să se înscrie în PD-L ghidate de anumite interese şi de faptul că partidul se află la putere. „Este vorba şi despre un oarecare oportunism în cazul unora", a recunoscut democrat-liberalul, adăugând că până ce noii membri îşi vor demonstra devotamentul faţă de partid, tot pedeliştii vechi, care au susţinut partidul la greu, în campaniile electorale, sunt baza.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cineva 17 Feb, 2010 13:06 vad ca sunteti la datorie cine va plateste sa vorbiti asa despre un om care stapaneste destul de bine org municipala,am impresia ca voi sunteti oportunistii care pupati funduri pana le albiti.vai mama voastra de pupincuristi
  • roman 17 Feb, 2010 11:26 El vorbeste de oportunism? Pai daca-l cautati un pic la cerebel (in cazul in care ajungeti la el), veti vedea ca face jocuri murdare prin mai multe culori, cel mai drag ii este rosu.
  • pdlist 17 Feb, 2010 09:19 este foarte devarat ca exista opurtunisti in partid,cel mai mare este chiar Florian Constantin care nu face nimic in partid decat vaneaza functii si oameni,ca doar la asta se pricepe cel mai bine.