Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţiile cu probleme, amânate din nou pentru semnare protocoalelor USL Nicolae Matei - „Voi semna protocolul, dar în condiţiile mele"

ro

12 May, 2011 00:21 1664 Marime text
cap_2.jpgChiar dacă astăzi şi mâine cele cinci organizaţii cu probleme care nu au semnat încă protocoalele USL - Năvodari, Mangalia, Cernavodă, Tuzla şi municipiul Constanţa - trebuiau să definitiveze aceste documente, se pare că nici acum nu se va închide acest cerc.

La fel ca şi săptămâna trecută, problema pentru care nu se pot încheia protocoalele este legată de deplasările unor personaje din structura de conducere a USL fără de care documentele nu se pot finaliza.

Potrivit celor susţinute de Septimiu Bourceanu, secretarul USL la Constanţa, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Constanţa nu sunt în ţară, fiind plecaţi în delegaţie, iar fără aceştia nu se pot definitiva procedurile. „Cristinel Dragomir şi Cristian Darie sunt într-o delegaţie şi nu putem avem cum să semnăm protocoalele. Rămâne probabil pentru săptămâna viitoare", a spus Bourceanu. Organizaţia care a dat cele mai mari emoţii conducerii de la Constanţa în privinţa semnării protocolului cu partenerii de la PNL şi care încă face acest lucru este organizaţia de la Năvodari. După ultimatumul dat de conducerea de la Constanţa pentru ca protocolul USL să se încheie până pe 5 - 6 mai, primarul Nicolae Matei, preşedintele organizaţiei locale a PSD Năvodari, a spus într-un final că va semna documentul, dar în alte condiţii decât cele care i-au fost impuse cu privire la renunţarea la actualul viceprimar şi la trei dintre consilierii săi. „Voi semna protocolul, dar în condiţiile mele. Mai bine ar semna alţii în locul meu", a precizat primarul năvodărean, dând exemplul altor organizaţii în numele cărora au semnat mandatarii, chiar dacă se vehicula că organizaţiile în cauză nu şi-ar fi dat acordul în acest sens.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii