Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei refuză să monteze camere de supraveghere în sălile de examen

ro

05 May, 2012 00:00 1689 Marime text
09_Navodari_-_Matei_Nicolae.jpgRecent, Ministerul Educaţiei a expediat o directivă Inspectoratelor Şcolare Judeţene, prin care a cerut autorităţilor locale să monteze camere de supraveghere în unităţile de învăţământ în timpul susţinerii examenelor naţionale.

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a luat însă atitudine.Acesta refuză să-i trateze pe elevi ca pe nişte hoţi şi nu se va supune acestui demers. „Refuz să-i tratez pe elevi ca pe nişte hoţi, la fel şi pe dascălii lor. Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar, dacă insistă pentru montarea camerelor, să facă acest demers pe banii lor şi nu pe cei ai administraţiilor locale, dar şi pe răspunderea lor. Tot lor, le recomand să aibă mai multă încredere în elevi şi în profesori şi tuturor le transmit că la Năvodari nu vom avea camere de luat vederi în sălile de clasa la examenele naţionale care se apropie", a declarat Nicolae Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicu Dinu 05 May, 2012 14:21 Daca nu bagam camere la examene o sa avem ...Baga camere si lasa copii care invata sa iasa la suprafata fata de cei cu material.