Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Oprea si senatorul Chivu vin sa pregateasca echipa independentilor

ro

23 Apr, 2010 03:59 1407 Marime text
cap_6.jpgDupă ce în urmă cu mai bine de o lună se vehiculau câteva nume din planul politic local constănţean care ar urma să facă parte din viitorul partid al independenţilor, astăzi, ministrul Gabriel Oprea, împreună cu senatorul Sorin Seriojea Chivu - responsabil zonal cu organizarea partidului - au prima întâlnire cu cei care şi-au arătat disponibilitatea de a adera la formaţiune

Reuniunea celor doi reprezentanţi de la centru cu cei pe care vor să-i coopteze în partid se desfăşoară în contextual invitaţiei Prefectului Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, la sfinţirea Troiţei din Portul Constanţa cu ocazia Zilei Forţelor Terestre.

Potrivit celor declarate de senatorul prahovean, întâlnirea de astăzi se va desfăşura într-un cadru restrâns, cu cei care şi-au arătat disponibilitatea, de câteva săptămâni, de a face parte din cel mai nou partid: „Nu pot să precizez niciun nume, pentru că atâta timp cât nimeni nu a semnat nicio adeziune, nu ne bazăm deocamdată pe nimeni. Momentan sunt în perioada de contestare a partidului, urmând ca, după ce vor trece aceste zile, să ne lansăm oficial şi să trecem la organizarea în teritoriu şi strângerea de semnături".

Cât despre întâlnirea propriu-zisă, Chivu a precizat că în cadrul acesteia se va prezenta platforma partidului, obiectivele şi toate detaliile pe care cei interesaţi sunt curioşi să le afle.

În urmă cu o lună, Chivu susţinea că la malul mării sunt în jur de 30 de persoane care şi-au anunţat sprijinul şi care vor să facă parte din Uniunea Naţională pentru Progresul României. La acel moment, pe lista celor vizaţi, chiar dacă toţi au infirmat eventuala aderare, se regăseau câteva persoane din vechea gardă PSD sau PRM, Gheorghe Donţu, Petre Stancă, Dan Rahău şi Niculae Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii