Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minastireanu si Custurea, directori cu acte in regula

ro

16 Apr, 2010 03:01 1329 Marime text
colaj_1.jpgAdrian Mînăstireanu, şeful Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, a primit, în urma interviului susţinut miercuri, nota 9,31, în vreme ce colegul său de la Muzeul de Istorie şi Arheologie, Gheorghe Custurea - 8,20

Cei doi şefi de instituţii, până în urmă cu câteva zile interimari, pot respira uşuraţi. Ieri au primit rezultatele la ultima probă, cea de interviu, pe care au avut-o de susţinut, în urmă cu două zile, în faţa comisiei de examinare.

După mai multe luni de interimat, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi Muzeul de Istorie şi Arheologie, Adrian Mănăstireanu şi Gheorghe Custurea, sunt, de ieri, directori cu drepturi depline. Cei doi au promovat proba interviu pe care au susţinut-o miercuri, cu note mai mari faţă de cele obţinute în urma analizării de către comisia de examinare a proiectului de management. Primul dintre aceştia, Mînăstireanu, a fost recompensat cu un 9,31. După ce proiectul său fusese notat doar cu 7,93, nota finală a acestuia, în baza căreia va ocupa liniştit fotoliul de şef peste animăluţele de la Complex, este 8.62. În schimb, Custurea a reuşit să obţină doar 8,20, proiectul său de management fiind notat marţi doar cu 7,20. Media finală a acestuia a fost 7,74.

Cei doi candidaţi pot formula contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data publicării rezultatelor, acestea urmând a fi soluţionate în trei zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea contestaţiilor.

Practic, până la sfârşitul săptămânii viitoare, am putea asista la ceremoniile de învestire a celor doi noi directori în funcţiile de conducere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii