Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, despre Valentin Preda, „baiatul priceput" „Am sa il pun in Consiliu la Port"

ro

08 Feb, 2010 03:38 2620 Marime text
valentin_preda.jpgDupă ce pe 18 ianuarie l-a adus în echipa sa, dându-i atribuţii de şef de birou al primarului, Radu Mazăre vrea să-l pună acum pe Valentin Preda, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, în consiliul de administraţie al CN APMC Constanţa.

„Am să îl pun în Consiliu la Port. Este un băiat priceput, l-am luat în biroul meu la Primărie", a susţinut primarul ieri, la finalul şedinţei de Consiliu Local Municipal. Acesta nu a menţionat însă, cine îl va înlocui pe subalternul său chiar dacă schema componenţei Consiliului de Administraţie îl arată ca singurul care poate fi înlocuit, pe consilierul social-democrat George Papari. Acesta a fost votat în unanimitate de colegii săi din CLM în urmă cu mai bine de un an, în Consiliul de administraţie al portului. Din componenţa acestuia mai fac parte consilierul PD-L Dănuţ Moisoiu, Marcela Frigioiu - şefa Direcţiei Financiare din Primăria Constanţa şi Virginia Ştefănică - şefa Serviciului Taxe şi Impozite.

Potrivit celor declarate de şeful cabinetului în urmă cu două zile, discuţiile de tatonare legate de venirea sa în echipa primarului au avut loc la începutul anului. „Am fost angajat pe baza încrederii, am căzut de comun acord pentru un salariu «fabulos» de 1.300 lei. Vreau să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în administraţia locală, în materie de legislaţie", a explicat atunci Preda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 08 Feb, 2010 13:54 Priceput de prost ce e ! Un infatuat si un om care nu are 2 vorbe la un loc, un arogant si vorba unuia despre el.."un samsar"..un hot .
  • Dorina 08 Feb, 2010 12:47 Incredibil domnule ce oameni avem in Constanta. Sunt dispusi sa lucreze pentru numai 1300 lei, oare!?