Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Mircea se răzbună Primăriţa din Cernavodă le-a cântat duşmanilor (video)

ro

29 Mar, 2011 01:57 5432 Marime text
cap_9.jpg„O să cânt până vă plictisiţi!", a declarat primarul oraşului Cernavodă în cadrul unei emisiuni de divertisment în care şi-a etalat din nou „calităţile" vocale

Primarul oraşului Cernavodă, Mariana Mircea, se încăpăţânează să-şi exercite în public pasiunea de a cânta. Primăriţei nu i-a fost, se pare, de ajuns notorietatea pe care i-a adus-o episodul în care a interpretat arii de operetă şi care a făcut înconjurul ţării. Anul acesta, de Dragobete, Mariana Mircea a fost invitată la un post de televiziune din Constanţa, care a încercat să asigure divertismentul telespectatorilor şi prin prestaţia primăriţei, recunoscută pentru „calităţile" sale vocale.

Al doilea show muzical care a avut-o cap de afiş pe Mariana Mircea a fost postat recent pe youtube. În cadrul emisiunii, primarul din Cernavodă a fost întrebat de către gazde - Gabriela Bădilă şi Aurelian Temişan - despre pasiunea sa pentru muzică, iar din răspunsurile social-democratei am înţeles nu doar că iubeşte muzica, ci că o şi utilizează ca pe o armă împotriva cârcotaşilor care îndrăznesc să afirme că n-ar avea talent. Ascultând-o, ni s-a confirmat că şi glasul poate fi o armă de temut. În ediţia online puteţi vizualiza integral prestaţia artistică a primăriţei din Cernavodă, începând cu minutul 7.56 al înregistrării. Mariana Mircea a ales să interpreteze de această dată o piesă muzicală care - Slavă Domnului! - nu i-a pus foarte mult în valoare amplitudinea vocală. Este vorba despre piesa „Dacă ai ghici" a lui Mircea Baniciu, care ne-a bucurat şi ne bucură cu vocea sa lină şi suavă. Interpretarea dată de primarul comunei Cernavodă a fost una mai „avangardistă". Artista care conduce Primăria Cernavodă a format un duet, alături de „mâna sa dreaptă" - după cum au prezentat-o gazdele -, Alina Vlăduşel, şefa compartimentului de Relaţii Publice al entităţii administrative.

De precizat că de această dată şi ţinuta vestimentară a primarului a fost alta. Mariana Mircea a renunţat la look-ul dramatic cu fulgi pe care l-a afişat cântând arii de operetă, optând pentru o rochie neagră mini şi un bolero bej. Întrebată de gazde dacă chiuleşte de la muncă pentru a fi prezentă în platou, primăriţa a ţinut să precizeze că se află în afara orelor de program. Mariana Mircea, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că şi-a descoperit dragostea pentru cântat la 44 de ani.

„Cânt, când văd atâta răutate-n jur"

„Eu sunt îndrăgostită de tot ce-i frumos - şi tot ce-i frumos este bun -, de tot ce este curat pe lumea asta... şi, sincer, lumea în care ne învârtim acum nu ne oferă prea multe şi nu mi-a mai rămas decât să cânt când văd atâta răutate-n jur, să joc într-o piesă de teatru sau să-i invit pe tinerii noştri să joace într-o piesă de teatru, pentru că teatrul, până la urmă, prezintă defectele sau calităţile cuiva... Lumea râde şi înţelege despre ce e vorba. Din păcate, în viaţa reală nu mai înţelege nimeni despre ce este vorba", a declarat plină de sensibilitate primăriţa, arătând că poate fi în asentimentul telespectatorilor şi dovedind totodată o profundă înţelegere a sensului artei.

Dialogul folosit ca un interludiu între prezentarea omului Mariana Mircea şi prestaţia în sine a artistului Mariana Mircea a devenit la un moment dat foarte amuzant, demonstrând funcţia de divertisment a emisiunii.

„Oricum, problemele de la Primărie nu sunt neglijate...", i-a spus Temi primăriţei. „În niciun caz! Lumea îşi imaginează că eu toată ziua cânt. La cât m-au mediatizat în ultima vreme, lumea-şi imaginează că asta fac toată ziua: cânt", s-a plâns hipermediatizata primăriţă. „Apariţiile dumneavoastră în ipostaza aceasta sunt controversate. V-au deranjat?", a întrebat Gabi Bădilă, referindu-se probabil la comentariile de după. „M-au stimulat!", s-a repezit primarul. „Deci nu vă lăsaţi...?", a spus gazda cu o disimulată mirare în glas. „Deci, celor care m-au mediatizat, le transmit acest lucru: o să cânt până vă plictisiţi!", a atacat Mariana Mircea, dovedind că în firea sa de artist se ascunde şi o dorinţă de răzbunare. Cu alte cuvinte: fără număr! Să moară duşmanii! Dacă dialogul a fost amuzant, prestaţia primarului, în duet cu „mâna" din subordine, a şters orice urmă de zâmbet de pe chipurile auditorilor. Mariana Mircea nu a reuşit, se pare, să transmită catharsisul tuturor telespectatorilor. Printre mesajele laudative, care au fost - curios - superioare numeric, s-au strecurat şi mesaje gen: „Doamna primar, lăsaţi-vă de cântat pentru că nu aveţi talent, aşa cum nici ca administrator al primăriei nu prea vă iese, mai bine vă apucaţi de făcut cornuleţe".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tare 30 Mar, 2011 15:32 brava ei !
  • buni 30 Mar, 2011 15:20 bravo! canti frumos -vreau sa va tocmesc pt o lansare de candidatura a lui tudorel gurgu la pdl ciobanu